Foto: DELFI

Drīzumā TV3 skatītāju vērtējumam tiks nodots populārā un iemīļotā šova Dejo ar zvaigzni ceturtā sezona, kurā, kā jau ierasts, būs iespēja sekot līdzi tam, kā dažādi sabiedrībā zināmi cilvēki apgūst un uzlabo savas dejošanas iemaņas.

Šova vadīšana uzticēta pieredzes bagātajai TV "sejai" Maijai Silovai, bet viņas partneris būs aktieris Jānis Āmanis, ko televīzijas skatītāji pamanījuši tādos seriālos kā Tikai nesaki man Bizu un UgunsGrēks.

Ceturtdien Baltezera viesnīcā Baltvilla tika atklāts, kuras sabiedrībā zināmas personas piedalīsies šovā, un, jāatzīst, Dejo ar zvaigzni producentiem izdevies pulcēt īstu zvaigžņu izlasi - šovā piedalīsies pavārs Elmārs Tannis, bijusī TV "dīva" Anna Lieckalniņa un aktrise, seriāla Viņas melo labāk zvaigzne Evija Skulte.

Tāpat izaicinājumu piedalīties šovā pieņēmusi skaistumkonkursu dalībniece un bikini fitnesa modele Diāna Kubasova, dziedātāja Lola jeb Lolita Novikova, žurnālists Ansis Pūpols, fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs, dziedātāja Liene Greifāne, uzņēmēja Svetlana Ļova, Dailes teātra aktieris Gints Grāvelis, kā arī Latvijas lepnuma balvas Caur ērkšķiem uz zvaigznēm ieguvējs Mārtiņš Oliņš.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!