Foto: DELFI

Otrdien, 29. janvārī, modes un izklaides centrā Rīga Plaza norisinājās televīzijas šova Koru kari trešās sezonas dalībnieku atlase Normunda Jakušonoka vadītajam Rīgas kreisā krasta korim.

Modes un izklaides centrā jau no pulksten 16 pulcējās gandrīz divsimt jauno censoņu, lai cīnītos par iespēju pārstāvēt vienu no Rīgas koriem, un to vidū netrūka pat topošu māmiņu un arī vidēja gadagājuma dziedoņu, kas savu kārtu pacietīgi gaidīja pat līdz pulksten 23.

DELFI Izklaide jau vēstīja, ka šovs Koru kari 3 savus dalībniekus šonedēļ meklēs arī Māras Upmanes-Holšteinas vadītajam Rīgas labā krasta korim, kā arī citās pilsētās.

30. janvārī pulksten 17 atlase notiks Rīgā, modes un izklaides centrā Rīga Plaza, Mūkusalas ielā 71, bet 31. janvārī eksperti dosies uz Latgales pusi, lai Rēzeknes novada pašvaldības zālē, Atbrīvošanas alejā 95 pārbaudītu dziedātgribētājus.

1. februārī pulksten 17 atlase notiks Dobeles pilsētas kultūras namā, Baznīcas ielā 6, dienu vēlāk, 2. februārī, koristus meklēs Lielvārdē, kultūras namā Lielvārde, Parka iela 3, bet pēdējā atlase būs 3. februārī pulksten 10 Cēsu izstāžu namā, Pils laukumā.

Katrā korī būs 16 jauni un talantīgi dziedātāji, kuri pārstāv konkrēto pilsētu vai tās apkārtni, un, kā sola šova veidotāji, piedalīšanās Koru karu trešajā sezonā ir iespēja iegūt milzu pieredzi, pieņemt izaicinājumu un iespēja sākt mūziķa karjeru, ko pierādījuši vairāki Latvijas mūzikas jaunie talanti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!