Foto: DELFI
Kanāls "STV pirmā!" pirmo reizi Latvijā veidos realitātes šovu sievietēm ar pilnīgām auguma aprisēm "Pati pilnība", un aizvadītās nedēļas izskaņā Rīgā tika aizvadīta TV projekta noslēdzošā reģionālā atlase.

Uz atlasi, kas svētdien, 17. februārī, notika tirdzniecības centrā "Domina", bija sanācis prāvs dāmu pulciņš. Savu kandidatūru šovam vēlējās izvirzīt vairāk nekā 150 sievietes, un viņu vidū bija arī pazīstamas sejas.

Tā, piemēram, uz apalīšu šova atlasi bija atnākusi arī atraktīvā, spilgtā Alīna, kuru pērn rudenī TV skatītāji iepazina sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." otrajā sezonā.

Jau vēstīts, ka šova atlasēs, kas februārī notika Saldū, Valmierā, Rēzeknē un Rīgā, tiks izvēlētas 30 apaļīgas sievietes no visas Latvijas, no kurām dalību jaunajā TV projektā turpinās desmit. Ar viņām strādās labākie pašmāju stilisti, psihologi un dzīves skolotāji, sporta treneri un fotogrāfi, palīdzot dāmām atgūt pārliecību par sevi.

Sievietēm ekspertu vadībā būs jāizcīna svarīgākā no cīņām pašām ar sevi un jānotic, cik nozīmīgi ir ne tikai sadzīvot ar dabas doto ķermeni, bet iemācīties to iznest, ietērpt formām atbilstošā apģērbā un iemīlēt.

Projekta dalībniecēm būs jāpārvar dažādi pārbaudījumi – gan jāstājas profesionālu fotogrāfu priekšā, gan drosmīgi jāatklāj savas ķermeņa "problēmzonas". Kopā ar ekspertiem dalībnieces mācīsies sakārtot savu iekšējo pasauli, bet plecu pie pleca ar vadošajiem stilistiem, frizieriem un grima māksliniekiem savus "defektus" pārvērtīs priekšrocībās, reizē atraisot savu unikālo "odziņu".

Projekta vadītājas loma uzticēta "Body positive"" kustības vēstnesei un stilistei Indrai Salcevičai . Šovs TV būs skatāms šopavasar.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!