Foto: Publicitātes foto

Pulciņš pašmāju populāro cilvēku nesen satikušies, lai ļautos jaunai spēlei – orientētos tirdzniecības centrā. Viņu vidū īpaši izcēlās aktrise Evija Skulte (attēlā), kura pasākumam par godu bija saposusies, izceļot visu savu sievišķību.

Sešas pašmāju zvaigznes - modes mākslinieks Dāvids, dziedātāja Aminata, modes blogere Alīna Keller, modele un TV producente Lelde Lietaviete, kā arī aktieri Andris Bulis un Evija Skulte, tikās tirdzniecības centrā Galerija Centrs, lai izmēģinātu viedtālruņu lietotni Kolosāle. Lietotne palīdz orientēties Galactico lielveikalos traka šopinga laikā.

Kamēr slavenību bariņš joza pa veikaliem, visu garāmgājēju acis bija pievērstas aktrisei un seriāla Viņas melo labāk zvaigznei Evijai Skultei Allaž sievišķīgi pikanti ģērbtā aktrise skraidīšanai pa lielveikalu bija izvēlējusies piesātināti sarakana toņa mini kleitu ar varenu izgriezumu dekoltē zonā. Aktrises tēlu papildināja interesanti apavi.

Pikantais tērps netraucēja Skultei pilnvērtīgi iesaistīties orientēšanās spēlē. Māksliniece joza pa lielveikalu minikleitā, juzdamās tikpat brīvi, it kā viņa drasētu apkārt sporta tērpā. Aktrise vēl pamanījās žilbinoši uzsmaidīt foto kamerām.

Tagad, kad lietotni izmēģinājis sabiedrības krējums, to varēs lejuplejādēt un izmantot arī vienkāršie ļaudis. Jau no 4. novembra aplikācija būs lejuplādējama ikvienam šopinga draugam.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!