Foto: Vida Press

Otrdien, 1. martā, 42 gadu jubileju atzīmē amerikāņu aktieris Marks-Pols Goselārs (attēlā), kurš miljoniem televīzijas skatītāju atmiņās uz mūžīgiem laikiem paliks kā smukulītis Zeks Moriss no deviņdesmito gadu sākumā populārā seriāla Saved by the Bell (Glābējzvans).

Godinot daudzu meiteņu bērnības elku dzimšanas dienā, DELFI Izklaide piedāvā palūkoties, kā gadu gaitā mainījušies seriāla galvenie varoņi.

Atgādinām, ka situāciju komēdija Saved by the Bell NBC kanālā bija skatāma no 1989. līdz 1993. gadam, bet pēc tam vēl iznāca neveiksmīgs turpinājums par augstskolas gadiem, divas televīzijas filmas, kā arī septiņas sezonas garš atvasinājums ar jaunu klasi un jauniem aktieriem.

Viņi gan nekad nesasniedza tos popularitātes augstumus, kādos pabija oriģinālā seriāla varoņi – Zeks Moriss (Marks-Pols Goselārs), Kellija Kapovska (Tifānija Ambera-Tīsena), A.C. Sleiters (Mario Lopess), Džesija Spano (Elizabete Bērklija), Liza Tērtla (Larka Vūrhīsa) un Skrīčs (Dastins Daimonds).

Tāpat atmiņās kā mīļš tēls skatītājiem palicis skolas direktors misters Beldings, kuru atveidoja Deniss Haskinss. Viņš pērnā gada rudenī atzīmēja 65. dzimšanas dienu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!