Foto: F64, Mārtiņš Zilgalvis

Mūsdienās kļūt populāram nav nemaz tik sarežģīti, un tagad par tādu iespēju parūpējusies arī pašmāju seriāla "Viņas melo labāk" radošā komanda, piedāvājot ikvienam iespēju filmēties populārajā projektā.

Ceturtdienas, 15. jūnija, vakarā modes un izklaides centrā "Rīga Plaza" norisinājās seriāla "Viņas melo labāk" līdzinieku konkurss, kurā gana prāvs seriāla fanu pulciņš ne vien demonstrēja savu vizuālo līdzību ar kādu no seriāla varoņiem, bet arī lika lietā visas savas aktieru dotības.

Kā vēsta TV3 pārstāvji, cīnīties par iespēju filmēties īpašajā sērijā, kas būs redzama "TVPlay.lv", vēlējās dažāda vecuma cilvēki no dažādām Latvijas vietām – gan tikko pilngadību sasniegušas jaunkundzes, gan kundze ar jau cienījamu dzīves pieredzi. Starp dalībniekiem bija arī kāda topošā māmiņa, kas piedalīties nolēmusi "trakojošo hormonu iespaidā".

Konkursa žūrijā bija seriāla veidotāji, producents Rimvīds Martinaitis un režisors Sigitas Račkis, kā arī aktieri Andris Bulis jeb Māris un Baibas atveidotāja Elīna Vāne.

Jūnija beigās tiks paziņoti līdzinieku konkursa uzvarētāji – kopumā 12 cilvēki, kuri par lomu seriālā sacentīsies ar interneta balsojuma uzvarētājiem. Īpašā sērija būs redzama vasaras izskaņā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!