Foto: Publicitātes foto

Nevar noliegt, ka populārā pašmāju seriāla UgunsGrēks desmitā sezona ir viena no intrigām un negaidītiem pavērsieniem bagātākajām sezonām - DELFI Izklaide piedāvā kārtējo ieskatu tās filmēšanas aizkulisēs.

Šobrīd seriālā izveidojies jauns mīlas trīsstūris. Par Leona meitas Ievas, kuru atveido aktrise Inga Tropa, uzmanību šobrīd cīnās divi kavalieri, SPA hoteļa līdzīpašnieki un brāļi - arhitekts Edijs (Artūrs Dīcis) un jurists Gatis (Mārtiņš Brūveris).

Lai gan Edijs jau paguvis Ievai atzīties mīlestībā un arī Leona meita pret viņu nav vienaldzīga, visu sarežģī fakts, ka arhitekts ir precējies, taču Ieva par to uzzināja tikai trešdienas, 27. novembra, sērijā, kad viņai par to pastāstīja Gatis.

Tiesa, Pētersonu viesnīcā norisinās arī citi interesanti un pieminēšanas vērti notikumi. Tā, piemēram, Ramonas (Ieva Aleksandrova-Eklone) prostitūcijas bizness zeļ un plaukst - viņa piedāvā augstākās klases meitenes, kuru pakalpojumi maksā krietnu summiņu.

Tāpat jāpiemin, ka seriālā atkal atgriezusies Helēna (Zane Daudziņa), kura pēc trīs gadu prombūtnes un intīma sakara ar kādu bagātu arābu šeihu ieradusies viesnīcā, lai atgūtu Donāta (Alda Siliņa) mīlestību un meitas uzticību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!