Foto: Publicitātes foto

Strauji tuvojas Latvijas Televīzijas (LTV) rīkotais dziesmu un izpildītāju konkurss Supernova. Arī šogad par tā vadītājiem izvēlēti atraktīvie Ketija Šēnberga un Toms Grēviņš (abi attēlā), un izskatās, ka muzikālās sacensības skatītājiem baudījums būs ne tikai ausīm, bet arī acīm.

Kā vēsta konkursa veidotāji, jauno popmūzikas spīdekļu meklējumos Ketija un Toms dosies, tērpušies spožākajās latviešu dizaina pērlēs.

Viņiem mugurā redzēsim Daces Bahmanes (Dace Bahmann), Žanetes Auziņas, One Wolf, Mareunrol's, CINNAMON CONCEPT, Arvila Lindes un citu Latvijas spilgtāko modes mākslinieku radītās drānas.

"Pirmā no tiešraidēm, kas LTV1 būs skatāma 7. februārī, Ketijai būs īpašs izaicinājums, jo Baibas Ladigas radītajās futūristiskajās koka konstrukcijas kurpēs viņa būs 14 centimetrus virs zemes," stāsta stila dizainere Iveta Vecmane, kura visās tiešraidēs rūpēsies par vadītāju kosmisko tēlu.

"Biju redzējusi šīs kurpes Baibas Ladigas modes skatē un jau tad nodomāju - īsts mākslas darbs, būtu forši pielaikot. Izdevās!" priecājas Ketija, piebilstot, ka kurpes patiesībā ir ļoti ērtas.

"Latvijas modes mākslinieki allaž ir izcēlušies ar inovatīvām un radošām idejām, jo īpaši spēks ir jaunajos modes māksliniekos – viņu radošumam nav rāmju," pārliecinājusies Vecmane.

Tiem, kuri vēlas sekot līdzi šī gada eirodziesmas meklējumiem konkursā Supernova, gaidāms spraigs mēnesis - 31. janvāra vakarā LTV1 ēterā tiks nosaukti tie 20 izpildītāji, kuri mērosies spēkiem muzikālajā sacensībā, bet februārī ik svētdienas vakaru varēsim vērot, kā viņiem veicas tālākajā cīņā.

7. un 14. februārī no divdesmitnieka tiks izvēlēti astoņi labākie, kuri 21. februārī tiksies pusfinālā, bet jau 28. februārī uzzināsim, kurš šogad dosies piecelt kājās Eiropu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!