Foto: DELFI

Piektdien, 29. decembrī, Zemgales Olimpiskajā centrā norisinājās kanāla TV3 grandiozais Jaungada sagaidīšanas koncertšovs "Savādi gan!", kurā vienkopus pulcējās tautā iemīļotākie joku plēsēji, televīzijas personības un populāri mūziķi.

"Savādi gan" šogad svin pilngadību, un šova laikā Baiba Sipeniece-Gavare un Valters Krauze gluži tāpat kā pirms 18 gadiem uz skatuves iejutās vecīšu lomās, atveidojot "dīvāna ekspertus" Dzintru un Artūru, kas savulaik bija televīzijas skatītāju ļoti iemīļoti, labi zināmi un gaidīti tēli.

Pasākuma apmeklētāji tika priecēti ar esenci no pašmāju labākajiem humora šoviem "Ak, kungs", "Savādi gan" un "Valstī viss ir kārtībā", un koncertšovā bija iespēja sastapties ar daudziem spilgtiem, asprātīgiem tēliem.

Jociņi un video skeči mijās ar muzikāliem priekšnesumiem, un uz skatuves kāpa tādi labi zināmi mūziķi kā "Eolika", "DaGamba", "Pērkons", "Opus Pro", "Rīgas viļņi", Samanta Tīna, Normunds Rutulis un citi.

Atgādinām, ka 30. decembrī šovs būs skatāms Liepājas Olimpiskajā centrā, bet 31. decembrī – atjaunotajā VEF Kultūras pilī. Savukārt kanālā TV3 tas tiks translēts Vecgada vakarā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!