Foto: DELFI

Otrdien, 29. decembrī, Zemgales Olimpiskajā centrā norisinājās kanāla TV3 grandiozais Jaungada sagaidīšanas koncertšovs Mirklis pirms pusnakts. Pasākuma vadītāju lomās iejutās atraktīvās TV "sejas" Jana Duļevska un Valters Krauze, savukārt ar jestriem jociņiem publiku izklaidēja komēdiķis Jānis Skutelis.

Pasākuma apmeklētāji tika priecēti ar asprātīgām sarunām Skuteļa un dažādu īpašo viesu izpildījumā, un kā pirmais uz interviju tika aicināts Jelgavas mērs Andris Rāviņš, kurš ar vakara vadītājiem spriedelēja par pilsētas sasniegumiem.

Savukārt par muzikālo baudījumu rūpējās tādi tautā iemīļoti mākslinieki kā Antra Stafecka un Otra puse, Aija Andrejeva un Alex, Colt, Da Gamba, bet bet, Astro'n'out, Jānis Stībelis, Normunds Rutulis un vēl daudzi citi.

Sanākušo viesu vidū bija ne tikai labas mūzikas un humora cienītāji, bet arī teju viss kanāla TV3 zieds - ētera personības Agnese Drunka, Kristīne Žilde, Armands Simsons, Arnis Krauze, Baiba Runce un citi.

Tāpat grandiozo koncertšovu ar savu klātbūtni bija pagodinājuši TV3 populāro seriālu UgunsGrēks un Viņas melo labāk aktieri - Regīna Devīte, Evija Skulte, Ilze Pukinska, Ģirts Liuziniks un citi, bet televīzijas skatītāji krāšņo koncertu varēs baudīt ceturtdienas, 31. decembra, vakarā kanālā TV3.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!