Foto: Publicitātes foto

Sākta detektīvžanra daudzsēriju filmas "Nelūgtie viesi" filmēšana, ko veido "Tet" sadarbībā ar scenārija autoru un režisoru Vladu Kovaļovu, producenti Leldi Kovaļovu un galveno operatoru Tomu Zarānu. Pie skatītājiem topošais darbs nonāks 2023. gada sākumā.

Autori iepriekš veidojuši daudzsērijas filmas "Bezvēsts pazudušās" divas sezonas. Jaunā oriģinālsatura galvenajās lomās varēs redzēt Andri Daugaviņu, Niklāvu Kurpnieku, Mārtiņu Kalitu, Katrīnu Kreili, Normundu Laizānu, Tomu Kursīti, Vari Vētru, Kristīni Nevarausku-Atkočūni, Gerdu Emburi un citus.

Seriāla veidotāji sola, ka "Nelūgtie viesi" būs aizraujošs stāsts par sarežģītu izmeklēšanas lietu, kuru risinās divi izmeklētāji – Ričards un Oskars. Šīm lomām apstiprināti talantīgie aktieri Andris Daugaviņš ("Kriminālās ekselences fonds") un Niklāvs Kurpnieks ("Bezvēsts pazudušās").

Pēc ballītes kādā viesu mājā meža ielokā tiek atrasts miris jubilārs – 27 gadus jaunais Valters, ko atveido Toms Kursītis. Aizdomās turamie kļūst visi, kuri bija šajās dzimšanas dienas svinībās – Valtera tuvākie un uzticamākie draugi. Turklāt izmeklēšanu sarežģītāku padara fakts, ka visi liecinieki nepārtraukti melo un neviens nav gatavs atklāt, kas patiesībā notika slepkavības naktī, pēc kuras katram no viņiem dzīve vairs nekad nebūs tāda, kā iepriekš. Jo mums katram ir kāds noslēpums, ko mēs nekad negribētu atklāt pārējiem.
"Kad izlasīju pirmās scenārija epizodes, sapratu, ka šis ir stāsts, kuru vēlos nodot skatītājiem – abu izmeklētāju raksturi un fascinējošā sadarbība aizraus skatītāju. Atrisinājums man pašai bija ļoti negaidīts, turklāt priecājos, ka mums taps jauns oriģinālsaturs," stāsta daudzsēriju filmas producente Lelde Kovaļova.

Filmas uzņemšana norisināsies lielākoties Kandavas pilsētā un tās apkārtnē. Proves uz galvenajām lomām norisinājās vairākus mēnešus un veidotāji sola skatītājus iepazīstināt arī ar daudziem jauniem talantiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!