Foto: Publicitātes foto

Svētdienas, 12. novembra, vakarā šovā "X Faktors" katrs dalībnieks izpilda divas kompozīcijas, tāpēc Rīgas Kinostudijā gatavošanās nozīmīgajam vakaram ritēja ar dubultu sparu.

Kā vēsta TV3 pārstāvji, patriotu nedēļas ietvaros "X Faktora" pretendenti, kuri pārstāv teju visus Latvijas novadus, skatītājus priecēs ar diviem priekšnesumiem. Vispirms dalībnieki uzstāsies ar priekšnesumu latviskās noskaņās, bet otrajā uznācienā viņi izpildīs pasaulslavenu mūziķu skaņdarbus.

Tradicionāli gaidāms arī viesmākslinieku pārsteigums – vakaru atklās vokālā grupa "Latvian Voices" ar dziesmu "Piekūns skrien debesīs".

Kā ierasts, par visiem fināla sēriju pretendentiem varēs balsot, zvanot uz TV ekrānā redzamo telefona numuru. Tie divi pēdējie dalībnieki, kuri no skatītāju puses saņems visvājāko atbalstu, iegūs otru iespēju – izpildīt "glābējdziesmu" tādā secībā, kādā uzstājās. Pēc abu dalībnieku priekšnesuma savu gala vārdu par to, kuram no dalībniekiem jāturpina sava dalība šovā, pateiks žūrijas pārstāvji.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!