Foto: Publicitātes foto

Lai kaut nedaudz mazinātu tautas skumjas par iemīļotā seriāla UgunsGrēks aiziešanu vasaras atvaļinājumā, seriāla veidotāji piedāvā ieskatīties ekrāna stāsta 13. sezonas aizkulisēs, kur pat nopietnāko ainu uzņemšanas brīžos netrūka jautrības.

Ugunsgrēka aizkulišu foto atklāj varoņus no pavisam citas puses, nekā tos ierasts redzēt ekrānā. Tādu allaž nopietnu tēlu kā Gatis Āboliņš un policists Indulis atveidotāji aizkulisēs ir īsti jokdari. Kamēr citi filmē sirdi plosošas ainas, viņi labprāt paķēmojas fotokameru priekšā uz šo skarbo ainu fona.

Tāpat aizkulišu bildes seriāla faniem sniedz iespēju uzzināt, kas notiek filmēšanas laukumā īsi pirms kameru ieslēgšanas. Aizkadros redzams, ka aktieri pirms kārtējās ainas filmēšanas parasti pārlapo scenāriju, lai atsvaidzinātu konkrētajā ainā sakāmo, un nereti paši kārtīgi izsmejas par gaidāmajiem pavērsieniem.

Aizkadri atklāj arī viltīgus knifiņus, kas tiek izmantoti, lai tautai liktos, ka ekrānā viss nudien notiek pa īstam. Piemēram, lai Fēliksa raudājums pie piekautās Jevgēņijas gultas liktos ticamāks, aktierim pirms ainas filmēšanas acīs tiek iepilināts speciāls šķīdums, savukārt vīna malkošanas epizodēs tiek izmantota upeņu sula.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!