Foto: DELFI

Svētdien, 4. maijā, noslēdzās kanāla TV3 grandiozais šovs Izklausies redzēts jeb slavenību "popiela", kurā uzvaras laurus plūca un naudas balvu savā īpašumā ieguva mūziķis Ralfs Eilands. Tiesa, dziedātājs augstsirdīgi savu godam nopelnīto laimestu sadalīja astoņās vienādās daļās.

Jau vēstīts, ka marta sākumā televīzijas skatītāju novērtējumam tika sniegts pirmais šova Izklausies redzēts raidījums, kurā astoņas pašmāju zvaigznes uzsāka cīņu par 5000 eiro lielu naudas balvu, ko novirzīt labdarības mērķiem.

Vairāku nedēļu garumā pašmāju šovbiznesa spīdekļi Olga Rajecka, Samanta Tīna, Liene Greifāne, Agnese Rakovska, Ralfs Eilands, Dainis Skutelis, Rihards Lepers un Roberto Meloni iejutās dažādu pasaulē un Latvijā slavenu mūziķu tēlos, un nereti pārvērtības bija tik grandiozas, ka mākslinieki pat mainīja dzimumu.

Visu šo laiku priekšnesumus vērtēja žūrija, kurā trīs patstāvīgajiem tās dalībniekiem Baibai Sipeniecei-Gavarei, Jānim Šipkēvicam un Valdim Lūriņam katru nedēļu pievienojās kāds viesis no šovbiznesa aprindām, un jau pirmajās nedēļās par slavenību "popielas" līderiem izdevās kļūt Ralfam Eilandam un Agnesei Rakovskai

Finālā par uzvaru sacentās tikai četri šova dalībnieki, kuri kopsummā bija ieguvuši visaugstāko punktu skaitu, un šie veiksminieki bija Rakovska, Eilands, Lepers un Samanta Tīna, bet pārējie mākslinieki pēdējā raidījumā uzstājās kā viesi.

Finālā priekšnesumus vērtēja tikai skatītāji, un ar telfonbalsojuma palīdzību tika noteikts, ka uzvaru pelnījis Ralfs Eilands, kurš šova noslēgumā atveidoja divus mūziķus - Reju Čārlzu un Bobiju Makferinu.

Ralfs savā īpašumā ieguva 5000 eiro naudas laimestu, ko novirzīt labdarības mērķiem, taču mūziķis šova skatītājiem paziņoja, ka balvu nolēmis godīgi sadalīt starp visu šova dalībnieku labdarības projektiem.

Lai gan šī vēsts publiskajā telpā raisīja nelielu neizpratni, un vairāki cilvēki pauda nostāju, ka, sadalot laimestu astoņās vienlīdzīgās daļās, katram labdarības projektam tiks novirzīta smieklīga naudas summa, Eilands mikroblogu vietnē Twitter vēlāk sniedza publisku paziņojumu, ka tāds esot bijis dalībnieku kopējais lēmums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!