Foto: Publicitātes foto

Aizvadītās nedēļas izskaņā Kanāla 2 skatītāju vērtējumam tika nodots fotogrāfa Sergeja Kondrašina realitātes šova Calendar Live piektais raidījums, kurā varēja sekot līdzi spraigajiem notikumiem cīņā par šova balvām.

Šī raidījuma centrālais pārbaudījums - lielā fotosesija - šoreiz norisinājās Jelgavā Latvijas keramikas rūpnīcā, kur meitenēm fotogrāfam Aleksejam Belokopitovam bija jāpozē milzīgā mālu kaudzē, iejūtoties sev zināmu skulptūru tēlā.

Modeles gan nepozēja kailas - ar stilista Jaroslava Barišņikova gādību daiļavas tika ietītas audumos un nosmērētas ar māliem, bet pozēšanu krietni vien grūtāku padarīja slidenais pamats un aukstums fotosesijas norises vietā.

Pēc fotosesijas meiteņu sniegumu vērtēja šova pastāvīgā žūrija, kurai bija pievienojusies dziedātāja Elli U un fotogrāfs Belokopitovs, un pēc visu daiļavu izvērtēšanas par labāko šajā reizē tika atzīta Marija.

Vissliktāko sniegumu šoreiz bija demonstrējusi Irina, kurai no tālākas cīņas bija jāizstājas, un šovu turpina vairs tikai septiņas meitenes, kuras cīnās par tiesībām fotografēties Kondrašina pēdējā kalendārā un citām vērtīgām balvām.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!