Foto: Publicitātes foto
Piektdien, 3. septembrī, kanālā TV6 plkst. 21.00 TV pirmizrādi piedzīvos rea-litātes šova "Lauku sēta" jaunākā sezona, kur sacensību par galveno balvu - līdz pat 10 000 eiro no nebanku aizdevēja.

Šogad "Lauku sētā" rosīties uzsāks 12 kolorīti dalībnieki – ar viņiem vari iepazīties šeit.

"Lauku sētas" astotā sezona būs atšķirīga no iepriekšējām, jo pirmo reizi dalībnieki ieradīsies pamestā saimniecībā, bez saimniekiem un būs atstāti izdzīvošanai. Pirmo reizi šova vēsturē dalībnieki dzīvos pamestā muižā Tērvetes novadā bez saimniekiem.Dalībnieki dzīvos muižā, kas reiz bijusi skola, kur savulaik skolas gaitas uzsākusi rakstniece Anna Brigadere.

Ierodoties muižā, dalībnieki uzzinās par negaidītiem izdzīvošanas pavērsieniem, kādi "Lauku sētā" nekad nav bijuši!

Šogad šovā pulcējušies kolorīti ļaudis. Pievilcīgās skaistules Marta un Viktorija jau pirmajā dienā piesaistīs gandrīz visu vīriešu uzmanību. To gan nevarētu teikt par Magoniņu, kas visus mulsinās, izraisīs aizdomas, aizkaitinājumu un pat izsmiešanu.

Taču viens no lielākajiem pavērsieniem, kas šokēs dalībniekus: šogad "Lauku sētā" nebūs pavāra un radīsies pamatotas bažas par to, vai pietiks pārtikas. Gaļa pieejama tikai konservos, arī citi produkti atstāti ierobežotā sortimentā...

Tā kā šogad muižiņas īpašnieki uz vietas saimniecībā nebūs, ir atstātas tikai vēstules ar norādēm. Arī guļvietas nav sagatavotas, atstāti vien tukši maisi un siens sētmalē.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!