Foto: Kaspars Arājs
Latvijas Televīzijas veidotā jaunā seriāla "Divi vienā" uzņemšanas komanda aizvadītajās brīvdienās viesojās dzīvnieku patversmē "Mežavairogi", kur tika uzņemtas epizodes sērijām, kas LTV1 ēterā būs skatāmas jau pavisam drīz.

Nokļūšana dzīvnieku patversmē bijis ļoti emocionāls brīdis ikvienam – kā aktierim, tā operatoram un visai filmēšanas komandai kopumā, "Delfi Izklaidi" informē seriāla veidotāji.

Savukārt poducente Baiba Saleniece stāsta, ka komanda, nokļūstot patversmes teritorijā un jau sākot sagatavošanās darbus filmēšanai, izraisījusi pastiprinātu patversmes iemītnieku interesi.

"Kaķi paši nāca pie mums klāt, līda operatoram klēpī, gāja pie laukuma režisores un darbojās savā nodabā. Dzīvnieciņi te tiešām ir izslāpuši pēc mīlestības," par piedzīvoto stāsta Baiba.

Filmēšanas dienā patversmē bija aktieri Ģirts Liuzniks, Lāsma Kugrēna, Jānis Jarāns un abi mazie aktieri – Everts Liuzniks un Emīlija Ēķe.

Kā atklāj seriāla veidotāji, filmēšana patversmē notikusi, jo Lāsmas Kugrēnas atveidotā Emīlija Krūmiņa jau kādā no nākamās nedēļas epizodēm atradīs tajā darbu. Savukārt Līgas Zeļģes atveidotās Anetes meitiņa Sofija, kuru seriālā spēlē aktrises Lienes Sebres meita Emīlija Ēķe, nespēs šķirties no Emīlijas darbā satiktajiem kaķēniem.

Bērns tik ļoti pieķēries kaķēniem, ka aizies no mājām, lai būtu tuvāk dzīvnieciņiem. Protams, viņa par savu rīcību nevienu nebrīdinās. Situācija nerisināsies tik gludi, kā gribētos, un to atrisinās neviens cits kā Ģirta Liuznika atveidotais Lauris, kurš ieskatījies Anetē.

To, kā komandai veicās filmēšanas laukumā un ar kādiem dzīvniekiem kopā filmējās, piedāvājam aplūkot sirsnīgā foto galerijā.

Jau vēstīts, ka seriāla "Divi vienā" veidotāji ir pieredzes bagātā dažādu pašmāju seriālu režisore Inta Gorodecka, producente Baiba Saleniece, scenārija autori Gunta Kalniņa un Ivars Lūsis, kā arī aktieris un dramaturgs Artūrs Dīcis, kurš ir dialogu autors. Seriāls kanālā LTV1 skatāms trīs reizes nedēļā no otrdienas līdz ceturtdienai.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!