Foto: DELFI

Par populārā TV3 iepazīšanās šova Saimnieks meklē sievu populārāko dalībnieci kļuvusi Magone Burka, kuras sētā jau kopš projekta sākuma netrūkst dažādu piedzīvojumu un gana spraigu notikumu.

Pie Magones uz viņas sētu Kalētos Liepājas pusē devās trīs jaunās sievietes rokas un sirds kārotāji, bet viens no līgavaiņiem - Nikolajs - ātri vien saprata, ka Burka nav pietiekami gudra, un saimniecību pameta.

Konkurenta bēgšana iepriecināja Venti un Rasmusu, kuri ar pilnu sparu metās iekarot Magones, viņas dēlēna un, protams, enerģiskās un runātīgās potenciālās sievasmātes simpātijas, un viens no pirmajiem brašuļiem uzticētajiem darbiem bija gana ķēpīgs.

Magone ar dēliņu gana ilgi dzīvojusi pussabrukušajā mājā kopā ar māti un viņas dzīvesbiedru, bet, pošoties vīra meklējumiem, viņa bija pieņēmusi lēmumu netālu esošajā namā iekārtot sev patīkamāku mitekli nelielā istabiņā.

Lai to izdarītu, viņa palīgā aicināja Venti un Rasmusu, kuriem bija jāpalīdz pielīmēt romantisku fototapeti ar palmām un jūras skatu saulrietā. Tiesa, ar uzticēto darbiņu tik raiti neveicās - istabas temperatūra neatbilda prasībām, tāpat galvu nācās palauzīt par līmes sastāvu un to, kādā secībā tapetes gabali lipināmi pie sienas.

Beigu beigās gan pa visiem tapete bija pielīmēta, un par rezultātu priecājās gan Magone, gan viņas dēliņš, kā arī ciemos atbraukušie iepriekšējās šova sezonas dalībnieki Kaspars un Gunita, kuri, starp citu, nesen iestūrēja laulības ostā.

Lai gan mazais miteklītis viesiem šķita gana simpātisks, Magones lielā saimniecība Gunitai lika raukt degunu - viņa norādīja, ka mājoklī varēja būt lielāka kārtība, jo tur tomēr saimnieko divas sievietes, bet, dodot padomu līgavaiņu izvēlē, Gunita Burkai ieteica ņemt to, kurš sola viņu aizvest no ģimenes mājām.
 
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!