Foto: Facebook

Par Latvijas izklaides jomas galveno zvaigzni kļuvusi Evelīna Šaulīte, kura šova "Netīrās dejas" ietvaros parādīja īpašu drosmi un pirmajā vakarā ļāvās skūpstiem un peldei pa pliko ar galveno varoni. Meitene, kura ekrānā mirdz skaisti sagrimēta, nekautrējas parādīt seju bez kosmētikas (attēlā).

Evelīnas skaistumu TV ekrānā izceļ labs grims – meitenes sulīgās lūpas ir ietonētas ar spilgta toņa pomādi, bet dziļo acu skatienu pasvītro ēnas. Taču šī nav no tām daiļavām, kurām "no rīta bail blakus pamosties".

"Netīro deju" pagaidām skandalozākā dalībniece savā "Facebook" lapā atklājusi, ka ik pa brīdim izvēlas padzīvot bez kosmētikas. "Un patīk. Ne perfekta, bet pati gan," par dzīvi bez grima teic šova zvaigzne.

Izskatīgā meitene bijusi īpaši drosmīga, pašā "Netīro deju" karstumā par savu "Facebook" profila bildi izvēloties attēlu, kurā viņa redzama krāsu otas neskartu seju. Tiesa, arī šajā attēlā Evelīna izskatās ideāli, kas šova faniem pierāda, ka meitenes skaistums ir dabas dots, ne grima meistara nopelns.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!