Foto: Publicitātes foto
Svētdienas, 23. oktobra, vakarā kanāla TV3 skatītāju novērtējumam tika sniegts pārvērtību šova "Izklausies redzēts" jaunākais raidījums, kurā šoreiz uzvaras laurus plūca dziedātāja Rūta Dūduma (attēlā). Viņa iejutās leģendārās latviešu skatuves mākslinieces Olgas Rajeckas tēlā.

"Izklausies redzēts" piektajā raidījumā ierastajiem žūrijas pārstāvjiem Jānim Šipkēvicam, Janai Duļevskai un Artim Robežniekam bija piebiedrojies šova iepriekšējās sezonas dalībnieks Atis Zviedris.

Žūrijas un šova dalībnieku kopvērtējumā par uzvarētāju tika atzīta Rūta Dūduma. Viņa pārsteidza ar Olgas Rajeckas priekšnesumu kompozīcijas "Kas dzīvo tanī pusē" pavadījumā.

Līdz ar pirmo vietu piektajā raidījumā Dūduma ieguva arī 200 eiro, kas tiks ziedoti viņas izvēlētajam labdarības mērķim – dzirdes aparāta iegādei divgadīgajai Melānijai Abramčikai.

Tāpat piektajā raidījumā skatītājus priecēja Šēra. Pasaulslavenās dziedātājas tēlā iejutās Emīls Kivlenieks, un šīs pārvērtības dēvējamas par vienām no drosmīgākajām – viņš apbūra ne tikai ar krāšņu vizuālo tēlu, bet arī ļoti pikantu tērpu.
Šonedēļ uz skatuves kāpa arī Lady Gaga (Ieva Sutugova), Hulio Hosē Iglesiass (Dzintars Čīča), Lorīna Hila (Dināra Rudāne) no "Fugees", Miks Džegers (Mārtiņš Ruskis), Rošīna Mērfija (Yana Kay) un Plasido Domingo (Normunds Pauniņš).
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!