Foto: Publicitātes foto

Latvijas Televīzijā jau kopš šī gada oktobra iespējams sekot realitāte šova Lauku sēta otrās sezonas dalībnieku raibajiem piedzīvojumiem, bet ne viss saimniecībā notikušais tiek parādīts skatītājiem.

Jau no šova pirmā raidījuma tā veidotāji nav vairījušies televīzijas skatītājiem rādīt arī ainiņas no pirtī iešanas vai dalībnieku plunčāšanās dīķī, tomēr dažas īpaši pikantas ainas raidījumos nav iekļautas.

Lauku sētas otrās sezonas skatītāju simpātijas jau no pirmā raidījuma iekarojis jautrais un atraktīvais šova vadītājs Aleksandrs Riekstiņš, kurš gan līdz ar pirmās šova sērijas nonākšanas pie skatītājiem Latviju pametis.

Kopš dalības Lauku sētas pirmajā sezonā enerģiskais vīrietis krietni uzlabojis savu fizisko formu, kuru viņš, vadot un uzraugot raibos notikumus Lauku sētā, arī nekautrējas demonstrēt kameru priekšā, bet viņa piemēram, izrādot savus muskuļotos augumus, sekoja arī citi šova puiši.

Tāpat, dzīvojot ilgstoši atrauti no mīļotajiem cilvēkiem un ģimenēm, vaļas brīžos no smagajiem lauku darbiem daži no dalībnieki ļāvušies dažādām vaļībām, viens otru pamurcot vai samīļojot, turklāt abpusējas simpātijas ar puskailiem torsiem nav vairījušies izrādīt arī viena dzimuma pārstāvji.

Foto galerijā: neliels ieskats šova Lauku sēta aizkadros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!