Foto: DELFI
Ceturtdien, 5. septembrī, tirdzniecības centrā "Rīga Plaza" tika aizvadīta populārā krievu attiecību šova "Dom-2" atlase. Lai gan ļaudis nestāvēja garās rindās, laužoties pēc slavas televīzijā, daži drosminieki tomēr bija ieradušies atrādīties kaimiņzemes TV projekta veidotājiem.

Atlase notika no rīta līdz pat vakaram. Jau vēstīts, ka augusta sākumā šova veidotāji mudināja Baltijas valstu iedzīvotājus aizpildīt pieteikuma anketu šovam. Uz kastingu Rīgā bija aicināti interesantākie kandidāti, kuriem ar savu anketu bija izdevies piesaistīt projekta autoru vērību.

Atlases dalībnieku vidū varēja manīt arī dažas pazīstamas sejas. Uz kastingu bija atnācis šovā "Okartes akadēmija" iepazītais mūziķis Ivars Kļaviņš, neķītrā pašmāju sociālo tīklu zvaigzne Yana Bruk un citi censoņi.

Atlasi ar savu klātbūtni bija pagodinājis arī "Dom-2" šovā iepazītais populārais un skatītāju iemīļotais pāris Romāns Kapakli un Marina Afrikantova.

Jau vēstīts, ka kanāla TNT veidotais šovs ēterā skatāms kopš 2004. gada. Tā ir attiecību spēle jeb "mīlestības stroika", kuras dalībnieki ceļ māju un paralēli būvniecības darbiem cenšas atrast otru pusīti un nodibināt romantiskas attiecības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!