Foto: Publicitātes foto

Svētdienas, 6. aprīļa, vakarā TV3 skatītāju novērtējumam tiks sniegta grandiozā šova Izklausies redzēts jeb tā dēvētās slavenību "popielas" kārtējais raidījums, kurā arī šoreiz pašmāju zvaigznes skatītājus priecēs ar krāšņiem priekšnesumiem.

Jau vēstīts, ka aizvadītajā nedēļā šovā bija divi uzvarētāji, un visaugstāko punktu skaitu ieguva Ralfs Eilands, kurš atveidoja leģendārās grupas Nirvana solistu Kurtu Kobeinu, un Liene Greifāne, kas iejutās valdzinošās dziedātājas Sāras Braitmenas ādā.

Neticamas un grandiozas pārvērtības gaidāmas arī šonedēļ, un slavenību "popielas" sestajā raidījumā skatītājiem būs iespējams sastapties ne tikai ar pasaulē slaveniem un atzītiem māksliniekiem, bet arī kolorīto pašmāju duetu Sandra, kam zināmās aprindās izdevies iegūt milzīgu popularitāti.

Dueta Sandra solisti Sandru Brīnumu atveidos muzikālais aktieris Rihards Lepers, savukārt pārējās pašmāju zvaigznes mēģinās iekarot žūrijas simpātijas, iejūtoties dažādu ārzemju mākslinieku tēlos.

Ralfs Eilands atveidos grupas U2 solistu Bono, Dainim Skutelim uzticēta rokenrola karaļa Elvisa Preslija attēlošana, Roberto Meloni skatītājus priecēs kā Robijs Vilijamss, Liene Greifāne pārtaps par Gloriju Geināri, Samanta Tīna (attēlā labajā pusē) visus žilbinās kā Tonija Brekstone, Olga Rajecka iejutīsies Kaoma solistes Loalvas Brazas tēlā, bet Agnese Rakovska (attēlā kreisajā pusē) izmēģinās spēkus kā Kid Rock.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!