Foto: Publicitātes foto

Svētdienas, 6. novembra, vakarā TV3 skatītāji sekoja līdzi pašmāju zvaigžņu pārvērtībām šovā "Izklausies redzēts". Šonedēļ pirmo reizi triumfēja Dzintars Čīča (attēlā), kurš pārsteidza ar iejušanos pasaulslavenā mūziķa Stīvija Vondera tēlā.

Septītajā "Izklausies redzēts" raidījumā dalībnieku priekšnesumus vērtēja jau ierastie žūrijas pārstāvji Jānis Šipkēvics, Jana Duļevska un Artis Robežnieks. Savukārt kā īpašais viesis trijotnei bija piebiedrojies dziedātājs Jānis Auzāns.

Žūrijas un šova dalībnieku kopvērtējumā par uzvarētāju tika atzīts Dzintars Čīča, kurš izpildīja Stīvija Vondera kompozīciju "Isn't She Lovely". Līdz ar uzvaru septītajā raidījumā viņš ieguva arī 200 eiro, kas nonāks viņa izvēlētajam labdarības mērķim – Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas fondam.

Septītajā raidījumā uz skatuves kāpa arī alternatīvās roka grupas "Evanescence" soliste Eimija Lī (Dināra Rudāne), Sindija Lopere (Ieva Sutugova) un īru dziedātāja Šaineda O'Konora (Rūta Dūduma).

Savukārt Mārtiņš Ruskis uz skatuves kāpa kopā ar dziedātāju Mārtiņu Jātnieku. Viņi atveidoja dvīņu brāļus no grupas "The Proclaimers".
Tāpat skatītājus priecēja grupas "Reamonn" solists Rea Gārvejs (Normunds Pauniņš), krievu zvaigzne Nikolajs Baskovs (Emīls Kivlenieks) un Olga Marija de Souza no muzikālās apvienības "Corona" (Yana Kay).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!