Foto: Publicitātes foto

Svētdienas, 13. novembra, vakarā TV3 skatītāju novērtējumam tika sniegts pārvērtību šova "Izklausies redzēts" astotais raidījums, kurā par uzvarētāju tika atzīts Mārtiņš Ruskis (attēlā pa vidu). Viņš žūrijas un publikas ovācijas izpelnījās ar pārsteidzošu ievērojamā latviešu aktiera Arnolda Liniņa atveidojumu.

Astotajā "Izklausies redzēts" raidījumā dalībnieku priekšnesumus vērtēja jau ierastie žūrijas pārstāvji Jānis Šipkēvics, Jana Duļevska un Artis Robežnieks. Savukārt kā īpašais viesis trijotnei bija piebiedrojies aktieris Rihards Lepers.

Žūrijas un šova dalībnieku kopvērtējumā par uzvarētāju pirmo reizi tika atzīts Mārtiņš Ruskis, kurš pārsteidza ar iejušanos Arnolda Liniņa tēlā. Viņš izpildīja populāro "Ratiņstūmēja dziesmu".

Līdz ar uzvaru astotajā raidījumā Ruskis tika arī pie 200 eiro naudas balvas, kas tiks ziedota viņa izvēlētajam labdarības mērķim – biedrības "Cerību centrs" jauno māmiņu un grūtnieču atbalsta centra "Madaras" estētikas vides uzlabošanai.

Savukārt otrajā vietā ierindojās Yana Kay, kura atveidoja latviešu estrādes leģendu Aiju Kukuli un izpildīja dziesmu "Dāvāja Māriņa". Trešo vietu ieguva Ieva Sutugova. Viņa astotajā raidījumā bija pārtapusi par Mirdzu Zīveri.

Tāpat uz skatuves šovakar kāpa Glorija Geinora (Rūta Dūduma), Berijs Gibs (Dināra Rudāne), grupas "INXS" solists Maikls Hačenss (Normunds Pauniņš), Ališa Kīza (Dzintars Čīča) un Džordžs Maikls (Emīls Kivlenieks).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!