Foto: Publicitātes foto

Sestdienas, 18. oktobra, vakarā TV3 skatītāji atkal tika priecēti ar šova Izklausies redzēts kārtējo raidījumu, kurā uzvaras laurus šoreiz plūca dziedošā aktrise Ieva Pļavniece (attēlā).

Kā jau ierasts, desmit populāri pašmāju skatuves mākslinieki iejutās citos slavenos tēlos, bet žūrijas un pašu dalībnieku kopvērtējumā absolūtas simpātijas iemantoja Pļavniece, kura pārliecinoši iejutās dziedātājas Rebekas del Rio tēlā.

Žūrijā šoreiz darbojās pastāvīgie vērtētāji Jana Duļevska un Jānis Šipkēvics, kā arī Dailes teātra aktieris Lauris Subatnieks un karstasinīgais itālis Roberto Meloni.

Raidījumā bija iespēja tikties ar virkni pasaules līmeņa zvaigžņu - Antra Stafecka attēloja Šanju Tveinu, dziedātāja Annija Putnija iejutās Vitnijas Hjūstones tēlā, Kristaps Rasims uz skatuve kāpa kā britu grupas Oasis solists Laeims Galahers.

Šova spilgtā zvaigzne Elza Rozentāle atdarināja Etu Džeimsu, Andris Ābelīte bija kļuvis par grupas Muse solistu Metjū Belamiju, Jānis Auzāns uz skatuves kāpa kā latviešu iemīļotājs kievu grupas Mumiy Troll solists Iļja Lagutenko, bet Atis Zviedris bija iejutis čigānu panku grupas Gogol Bordello kolorītā solista tēlā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!