Foto: Publicitātes foto

Svētdienas, 15. novembra, vakarā TV3 šovs Izklausies redzēts priecēja ar īpaši patriotisku raidījumu. Par godu Latvijas svētku nedēļai lielākā daļa mākslinieku iejutās latviešu slavenāko skatuves mākslinieku tēlos.

Ieva Pļavniece atveidoja Laimu Vaikuli, Andris Ābelīte - Viktoru Lapčenoku, Elza Rozentāle - Anci Krauzi, Atis Zviedris - Edgaru Liepiņu, bet Kristaps Rasims - Romualdu Ancānu. Savukārt tiem trim, kuri patriotu vakaram bija izlozējuši ārzemju tēlus, bija jāatveido īsti grandi.

Antra Stafecka bija īpaši stilīga Madonna, Annija Putniņa - draiska un seksīga Bejonsa Noulza, bet Jānis Auzāns pārtapa par slavenā hita What Does The Fox Say? izpildītājiem Ylvis.

Tomēr patriotu nedēļa un tajā valdošais noskaņojums darīja savu - šoreiz pirmās vietas ieguva latviešu mākslinieku atveidotāji. Trešo vietu par Vaikules atveidošanu ieguva Pļavniece, otrajā ierindojās Liepiņš jeb Zviedris.

Savukārt uzvaras laurus kārtējo reizi plūca Kristaps Rasims, kurš jau iedzīvojies līdzīgā likstā kā savulaik Ģirts Ķesteris. UgunsGrēkā atveidojamā tēla dēļ viņu arvien biežāk arī ārpus seriāla nosauc par Jezupu. Arī šovā Izklausies redzēts viņš ik pa brīdim tiek pavilkts uz zoba kā Jezups.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!