Foto: Publicitātes foto

Par spīti tam, ka aizvadītās nedēļas laikā viens no pāriem veselības problēmu dēļ pats pieņēma lēmumu izstāties no TV3 šova Dejo ar zvaigzni, svētdienas, 22. marta, raidījumā neizpalika viszemāk novērtēto izslēgšana.

Pēc pavāra Elmāra Taņņa izstāšanās cīņa kļuva īpaši sīva, jo šovā atlika vien septiņi pāri. Tannis no saviem faniem un šova kolēģiem atvadījās ar emocionālu video, bet viņa šova pāriniece Elza Pole sniedza īpašu priekšnesumu kopā ar sešiem puišiem.

Jaunu šova rekordu uzstādīja dziedātāja Liene Greifāne un viņas partneris Viktors Haritonovs. Par atraktīvo džaiva izpildījumu visi trīs žūrijas locekļi novērtēja Lieni ar devītniekiem, liekot dziedātājai izplūst laimes asarās.

Šova vadītāji pirms Lienes priekšnesuma vairākkārt uzsvēra, ka viņas skatuves vārds vairs nekādā veidā nav saistīts ar saldumiem. Lai pilnīgi visiem beidzot būtu skaidrs, ka Liene vairs nav nekāda Candy, pāris par sava priekšnesuma vadmotīvu bija izvēlējies saldumus, bet par mūziku- dziesmu Candyman.

Šoreiz ar dejas priekšnesumiem nekas nebeidzās. Kad visi pāri bija nodejojuši, sekoja otra pārbaudījuma daļa - eksāmens. Katrs pāris izlozēja deju, kas viņiem uzreiz arī bija jāatrāda.

Žūrija labu laiku nemitējās diskutēt par to, kuram izdevies vislabāk. Galu galā par labākajām eksāmenā tika atzītas dziedātāja Liene Greifāne,aktrise Evija Skulte un biznesa lēdija Svetlana Leva ar partneriem. Visi trīs pāri dabūja pa papildus punktam.

Žūrijas un skatītāju balsojuma kopvērtējumā trešo vietu ieguva Latvijas lepnums Mārtiņš Oliņš un Ilze Jankovska, otro - Liene Greifāne un Viktors Haritonovs. Uzvarētāju godā jau trešo nedēļu pēc kārtas tika aktieris Gints Grāvelis un Liene Tarane.

Pēdējo vietu ieguva un no skatītājiem atvadījās Ēriksona terapijas konsultante Anna Lieckalniņa un Jānis Strēlnieks, kurus žūrija šoreiz pamatīgi nokritizēja par nespēju nodejot atbilstoši izvēlētajai emocionālajai dziesmai.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!