Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 1. jūlija, vakarā TV3 skatītāju vērtējumam tika nodots jaunais latviešu seriāls Viņas melo labāk, kas visas vasaras garumā ļaus sekot četru pievilcīgu jaunu sieviešu mīlestības meklējumiem.

Pirmajā sērijā skatītāji tiek iepazīstināti ar galvenajām varonēm - pasākumu organizatori un vientuļnieci Kristīni, kurai patīk dzīvot bez puiša, viņas draudzeni Martu, kura jau sen ir precējusies, bet enerģiju tērē ārlaulības sakaros, ar darbu apsēsto Margo, un Jolantu, kura laimes meklējumos Rīgā ieradusies no mazas lauku pilsētiņas.

Pirmās sērijas sākumā Evijas Skultes atveidotā Marta pieņēmusi nozīmīgu lēmumu - viņa nolemj pārtraukt attiecības ar savu mīļāko - Arta Robežnieka atveidoto Daini, bet tajā pašā laikā Karīnas Tatarinovas atveidotā Margo cīnās ar izklaidēties kāro Kristīni, kuru atveido Inita Dzelme (attēlā pa labi).

Pēc Martas paziņojuma par to, ka dēkai jāpieliek punkts, Dainis, jau sēžot pie automašīnas stūres, ķeras pie dzēriena pudeles, un abu mīļāko steidzīgais brauciens mājup, ko pavada iereibušā šoferīša dziedāšana, beidzas ar avāriju, apvidus auto ietriecoties kokā.

Marta avārijā nav nopietni cietusi, un pēc visnotaļ neskaidru norāžu sniegšanas ātrajai palīdzībai viņa nostopē automašīnu, lai nokļūtu Rīgā un pagūtu atgriezties mājās pirms sava laulātā drauga, kas arī izdodas.

Kamēr Marta drudžaini mēģina sakārtot savu dzīvi, Margo un Kristīne devušās brokastīs, kur abām uzmanību izrāda divi pievilcīgi jaunekļi. Tiesa, abas dāmas abu uzmanības apliecinājumus apslāpē, paziņojot, ka ir lesbietes.

Kad Marta attopas, ka viņa avārijas vietā aizmirsusi mobilo telefonu ar kompromitējošām īsziņām, glābt draudzeni dodas jau iereibusī Kristīne, kurai palīgos piesakās abi bārā sastaptie puiši, bet pa to laiku slimnīcā smagā stāvoklī tiek ievests Dainis, kurš, nākot pie samaņas, sauc Martas, nevis savas sievas vārdu.

To, kā tālāk attīstīsies notikumi jaunajā latviešu seriālā, kuru režisējis lietuvietis Sigits Račkis, skatītājiem būs iespēja uzzināt ik darba dienas vakaru laikā, kad ierasti varēja sekot līdzi seriāla UgunsGrēks notikumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!