Foto: Publicitātes foto

Februāra nogalē Spānijas galvaspilsētā Madridē sarosījās visi amerikāņu seriāla The Walking Dead (Staigājošie miroņi) fani – pilsētā ieradās dažas no megapopulārā zombiju apokalipses stāsta zvaigznēm.

Uz tikšanos ar pielūdzējiem Madridē ieradās gan viens no seriāla režisoriem, galvenais atbildīgais par zombiju vizuālo izskatu Gregs Nikotero, gan trīs ekrāna varoņi – Ābrahama lomas atveidotājs Maikls Kudlics, Ross Markvands, kuru seriālā pazīstam kā Rosu, un Džošs Makdermits, kurš tēlo neveiksminieku Jūdžinu.

Lai gan šie aktieri Staigājošo miroņu komandai piebiedrojušies vien pirms pāris sezonām, pūlis pie Madrides kinoteātra, kurā norisinājās fanu pasākums, liecināja – pietiek ar to, ka esi viens no viņiem, The Walking Dead aktieriem, lai tevi sagaidītu kā zvaigzni.

Jau vairākas stundas pirms plānotās aktieru ierašanās pie kinoteātra pulcējās fanu pūlis. Lielākoties, protams, pusaudži, bet bija sastopami arī gados vecāki cilvēki, kuri gan vairāk turējās malā un mēģināja radīt iespaidu, ka viss šis neprāts uz viņiem neattiecas.

Kad tuvojās lielais brīdis, fanus vēl vairāk uzkurināja pārītis pārliecinošu zombiju, kas staigājošajiem miroņiem vien raksturīgajā gaitā pasteberēja pa sarkano paklāju un papozēja fanu viedtālruņiem.

Līdz ar pašu aktieru ierašanos Madridē sabraukušie The Walking Dead fani pilnībā attaisnoja uz sevi liktās cerības. Spānijā šis seriāls esot neticami populārs, un katra jauna sērija pārspēj iepriekšējās rekordus, apliecinot, ka spāņu tauta zombijus un tos, kuri izdzīvoja, mīl.

Šo mīlestību fanu pulks arī godam pierādīja, sagaidot savus ekrāna mīluļus – cilvēki spiedza un kliedza, un netrūka pat dažu īpaši kaislīgu pielūdzēju asaras.

Aktieri tam bija gatavi, un, šķiet, neviens no daudzgalvainā pūļa nedevās prom, neguvis gandarījumu. Ekrāna zvaigznes pacietīgi sniedza autogrāfus, sarokojās ar faniem un, protams, pozēja selfijiem. Ne brīdi no viņu sejām nepazuda smaids, vienīgi tad, kad kāds no faniem īpaši palūdza taisīt biedējošu sejas izteiksmi, lai pašiņš sanāktu iespaidīgāks.

Vēlāk, jau tiekoties ar Eiropas žurnālistiem, aktieri smējās, ka vienā šādā vakarā vien topot ap miljons selfiju, tomēr fanu vēlēšanās viņiem ir likums – tieši pielūdzēju pūļi un viņu dažkārt neprātīgā uzvedība pierāda, ka tas, ko dara visa The Walking Dead komanda, ir vajadzīgs.

Tiesa, viņiem par to nebūtu nekāda pamata šaubīties – arī reitingi liecina, ka The Walking Dead stabili turas pasaulē populārāko seriālu augšgalā. Atgādinām, ka spraigajiem notikumiem var sekot līdzi arī Latvijā - katru pirmdienas vakaru pulksten 22 kanālā FOX.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!