Foto: DELFI

LNT aicinājumam pieteikties realitātes šovam Iesaukts armijā! ir atsaukušies vairāk nekā 600 dalībnieki no visas Latvijas, un pirmdien, 30. jūnijā, notika šova pirmā atlases kārta.

DELFI Izklaidi informēja TV kompānijas pārstāvji, pašam jaunākajam dalībniekam ir 18 gadu, bet vecākā kandidāte ir 48 gadus veca.

Piemēram, kāds no vīriešu kārtas dalībniekiem savā anketā atklāj, ka piedalās, jo ir patriotisks Latvijas Republikas pilsonis, kurš kopš agras bērnības aizrāvies ar militārām lietām.

Savukārt kāds cits dalībnieks vēlas startēt LNT šovā, jo tādējādi varēšot apliecināt meitenei savas spējas un to robežas.

Lai gan kopumā šovam visvairāk pieteikušies stiprā dzimuma pārstāvji, tomēr arī dāmas vēlas sevi pierādīt, uzsverot, ka daudzām tas ir bijis neizdzīvots sapnis un ir vēlēšanās apliecināt, ka sievietes bieži vien ir emocionāli un fiziski daudz spēcīgākas par vīriešiem.

Uz LNT realitātes šova Iesaukts armijā! atlasi ir pieteikušies vairāk nekā 12 dažādu profesiju pārstāvji: dejotāji, apsargi, skolotāji, frizieri, ķīmiķi, juristi un daudzi citi.

Jau vēstīts, ka pirmo reizi Latvijas vēsturē sadarbībā ar Latvijas Nacionālajiem bruņotajiem spēkiem tiek veidots projekts, kura ietvaros varēs tuvāk iepazīties ar bruņoto spēku ikdienu.

Būs iespējams ne vien ielūkoties, bet arī pašiem uz savas ādas līdz kaulam izdzīvot, piedzīvot un apzināties Latvijas karavīru ikdienas darbu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!