Foto: Publicitātes attēli

Latvijas satura veidotāja "Tet studio" radošā komanda rudens sezonā sola priecēt ar rekordlielu jauna lokālā satura birumu – skaļām pirmizrādēm, vēl neredzētām TV personībām un iemīļotu šovu jaunām sezonām, kuras būs redzamas gan TV kanālos "STV Pirmā!" un "360TV", gan izklaides platformā "Tet+".

Ceturtdienas pēcpusdienā "Tet studio" prezentēja ieskatu jaunajos (un vecajos) raidījumos, kas skatītājiem tiks piedāvāti šogad rudens sezonā. Pasākumu vadot atraktīvajai Sandai Dejus, uz nelielās skatuvītes kāpa jau zināmi un arī daži jauni TV raidījumu vadītāji.

"Tet studio" sola, ka šajā sezonā pie skatītājiem nonāks vairāk nekā 250 raidījumu un šovu epizožu.

Būs jaunums, piemēram, šovs "Mīla kemperī". Tajā 11 puiši un meitenes metīsies izaicinošā mīlas spēlē un ceļojumā cauri visai Eiropā. Galvenais uzdevums – atrast savu otro pusīti, lai, nokļūstot saulainajā Itālijā, baudītu medusmēneša cienīgu atpūtu. Jāpiebilst, ka balva ir viena, bet mīlai atvērto siržu krietni vairāk, tāpēc tas, kurš izrādīsies lieks un nebūs atradis sev pāri, tiks izbalsots un dosies mājup.

Pārējie piedāvātie raidījumi ir skatītājiem jau zināmie šovi, taču ar jauniem elementiem. Šovā "Slavenības. Bez filtra" savas gaitas turpinās Magone Šutoviete, Kašers ar vīru Jāni, taču Samantas Tīnas vietā nāks Olga Kambala, Kaspara Kambalas kundze.

Realitātes seriālā "Ģimene burkā" savas gaitas turpinās Bindru ģimene no Jelgavas, ezotēriķis Uģis Kuģis ar sievu, taču vairs nevarēs sekot līdzi Katrīnes Saulietes gaitām. Šovā nepiedalīsies arī Madara Kiviča, kā iepriekš bija izskanējis. Madaras vietu ieņēmusi šova "X Faktors" uzvarētājas Elīnas Gluzunovas ģimene.
Lauris Reiniks un Elīna Fīrmane turpinās vadīt sirsnīgo sarunu pārraidi "Pasaki to skaļi".

Savukārt ceļojumu šovā "Četri uz koferiem" skaistas dienas ārzemēs baudīs jau minētie Lauris Reiniks, Magone Šutoviene, kā arī influencere Laurlācis un uzņēmējs Andris Rūmītis.

Sarunu šovā "Kad viņas satiekas" turpinās rosīties Dagmāra Legante-Celmiņa, un viņai pievienosies Madara Biedriņa, Liene Stepena un Baiba Vītiņa.

Iecienītais raidījums "Māmiņu klubs" paliek Rūtas Dvinskas gādībā, bet raidījumu "Kristīnes Virsnītes sarunas", protams, turpinās pati Virsnīte.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!