Foto: DELFI
Ar līksmu ballīti drīzumā gaidāmās rudens sezonas jaunumus aizvadītajā nedēļā prezentēja "Helio Media" veidotie televīzijas kanāli "STV Pirmā!" un 360TV. Pasākums vienkopus bija sapulcējis daudz zināmu ļaužu – dažādas TV personības, aktierus, producentus, raidījumu vadītājus un citus sabiedrībā zināmus cilvēkus.

Pasākumā bija sanākuši iecienītāko pašmāju raidījumu, šovu un seriālu vadītāji un dalībnieki, lai plašāku sabiedrību iepazīstinātu ar pavisam drīz sagaidāmajiem pārsteigumiem.

Kā "Delfi Izklaidi" informē kanālu pārstāji, jaunajā rudens sezonā gaidāmas gan pārsteidzošu pašmāju šovu un seriālu pirmizrādes, gan Latvijā un pasaulē iemīļotu raidījumu atgriešanās TV ekrānos.

Tā, piemēram, "STV Pirmā!" jau drīzumā startēs jauns, izaicinošs realitātes šovs "Slavenības. Bez filtra", kur skatītāji varēs sekot līdzi trīs sabiedrībā zināmu pāru ikdienai un uzzināt viņu privātās dzīves noslēpumus, TV pirmizrādi piedzīvos pirmais Latvijas un Ukrainas kopražojuma oriģinālseriāls "Markuss", un ar jaunu sezonu atgriezīsies plaši apspriestais sociālais projekts "Caur ērkšķiem uz...", kā arī vakara sarunu šovs "Starp mums runājot".

Savukārt kanāls 360TV ik dienu aicinās mesties azartiskos piedzīvojumos, līdzās populārākajiem ārvalstu raidījumiem un Holivudas labākajām filmām piedāvājot vēl nebijušu pašmāju šovu "Četri uz koferiem", kur labi zināmas personības, katra ar atšķirīgām interesēm un vēlmēm, dosies kopīgā ceļojumā.

Pie skatītājiem nonāks arī skandalozā režisora Mika Ozoliņa veidotais projekts "Grēcīgā Amerika ar Miku Ozoliņu", aicinot ļauties pavisam ekstrēmai avantūrai un "iebraukt dziļāk" amerikāņu dzīvesveidā.

Savukārt Armanda Pučes vadībā apgriezienus turpinās uzņemt vakara sarunu šovs "Hattrick ar Puči", kas gan TV, gan sociālajos medijos sniegs asprātīgu un vispusīgu skatu uz sporta aktualitātēm.

"Emocijas valda pār televīzijas saturu, turklāt visspilgtāk mēs tās izjūtam tieši pašmāju šovos un seriālos, ar kuru tēmām un jautājumiem varam labāk identificēties un kas norisinās mums atpazīstamā vidē. Tieši tādēļ, līdzīgi kā citviet pasaulē, arī satura piedāvājumā "Tet" arvien vairāk un vairāk resursu un uzmanības velta tieši vietējam saturam, kas kļūst arvien plašāks, daudzkrāsaināks un līdz ar Ukrainas kopražojuma seriālu "Markuss" – arī starptautisks. Turklāt īpašu uzmanību veltām tam, lai tas būtu pieejams pēc iespējas plašākam Latvijas skatītāju lokam – gan 360TV un "STV Pirmā!" kanālos, gan "Shortcut" lietotnē, kur tas ir pieejams 24/7," pasākumā akcentēja "Tet" izklaides pakalpojumu daļas direktore Inga Alika-Stroda.

Jāatzīmē, ka Latvijas-Ukrainas kopražojuma oriģinālseriālā "Markuss" galvenajās lomās redzēsiet iemīļotus pašmāju aktierus – Rihardu Leperu, Agnesi Cīruli, Daini Grūbi un citus, kā arī populārus Ukrainas un Krievijas aktierus. Seriāls aktualizēs bērnu nolaupīšanas jautājumu un ļaus sekot līdzi mātes pašaizliedzīgajai cīņai par savu dēlu, kurai pa vidu uzplauks kaislīgs mīlas stāsts.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!