Foto: Publicitātes foto
Jau šo svētdien, 23. februārī, plkst. 20.00 pie skatītājiem ar sesto sezonu atgriežas ģimenes šovs "Es mīlu tevi, Latvija!"

Komandu kapteiņi Jana Duļevska un Valters Krauze stāsies viens otram pretim, lai noskaidrotu, kura komanda šosezon izrādīsies erudītākā, attapīgākā un, protams, arī saliedētākā, portālu "Delfi" informēja TV3 komunikācijas vadītāja Alise Mališko.

Raidījuma "Es mīlu Tevi, Latvija" jaunās sezonas garumā satiksim sabiedrībā iemīļotas personības, uzzināsim nedzirdētus faktus par Latviju, smiesimies un dziedāsim līdzi!

Šajā sezonā spēlē atgriezīsies arī ģeogrāfijas spēle – taču šoreiz komandām būs jāatmin nevis pilsētas, bet gan ciema nosaukums un tā atrašanās Latvijas kartē.

Pirmajā raidījuma epizodē viesos būs tikai kungi, kas spraigā cīņā sacentīsies par atjautīgākās komandas titulu. Janas komandā sacentīsies seriāla "Viss pa jaunam" režisors un aktieris Jurijs Djakonovs, TV3 ziņu moderators un žurnālists Arnis Krauze un Rīgas Stradiņa universitātes pasniedzējs, un TV personība Mārtiņš Daugulis.

Savukārt Valtera Krauzes komandā sacentīsies mūziķis un šova "X Faktors" vadītājs Markus Riva, filmas "Dvēseļu putenis" režisors Dzintars Dreibergs un TV3 sporta ziņu žurnālists Toms Prāmnieks.

Ar muzikāliem priekšnesumiem priecēs iemīļotie mūziķi Jānis Zvirgzdiņš jeb Džulians, Jānis Kalniņš, Andris Grīnbergs, Valters Sprūdžs, Antra Kūmiņa, Kristīne Pastare, Mārtiņš Strods.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!