Foto: Publicitātes foto

Šobrīd pilnā sparā risinās populārā pašmāju seriāla UgunsGrēks desmitā sezona, kurā neiztrūkst spraigu notikumu, intrigu un negaidītu sižeta pavērsienu. DELFI Izklaide piedāvā nelielu ieskatu pārraides filmēšanas aizkulisēs.

Centrālie seriāla notikumi joprojām risinās ap Ģirta Ķestera atveidotā daktera Leona meitas Ievas (Inga Tropa) un pievilcīgā arhitekta Edija (Artūrs Dīcis) mīlas stāstu, kuru caurvij meli, intrigas un noslēpumi.

Edijs jau paguvis Ievai atzīties mīlestībā, tiesa, viņš slēpj faktu, ka ir precējies ar Līga Zeļģes atveidoto Danu, kuru pagaidām seriāla varoņi uzskata par vīrieša māsu, nevis lauleni.

Tāpat jāpiemin, ka romantika uzplaukusi arī Pētersonu viesnīcas pavāres Mildas (Ilze Vazdika) sirdī. Viņai izveidojušās nopietnas attiecības ar Rūdolfa Plēpja attēloto izvadītāju Antonu, taču lādzīgo kungu noskatījusi arī Olgas Dreģes atveidotā Lidija.

Jau vēstīts, ka UgunsGrēka desmitajā sezonā norisinājušās dažādas pikantērijas, kā arī atgriezušies tēli, kuri līdz šim bija pazuduši no aktieru pulciņa, un pat notikusi slepkavība, tādēļ nav šaubu, ka arī turpmāk seriāla mīļotājiem nebūs garlaicīgi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!