Foto: Publicitātes attēli
Rīgā pulcējās pašmāju dokumentālās satīras seriāla "Lielie Muļķi" plašā komanda ar Robertu Gobziņu un Andri Freidenfeldu priekšplānā.

"Lielo Muļķu" pasākumā galveno lomu atveidotāji visu vakaru iejutās savos tēlos, tādējādi saglabājot mokumentālo jeb dokumentālās satīras formātu, kādā uzņemts pats seriāls.

Pasākumā piedalījās arī Latvijas influenceri un zināmas personības, piemēram, Toms un Laura Grēviņi, seriāla pirmās sezonas viesaktieris bokseris Kristaps Zutis, Evelīna Pārkere, Alise Mičule, Lauris Zalāns, Edgars Feščenko, Ingus Rutulis, Felipe Gabriels un citi.

Lielo Muļķu vienmēr ieturētais mērs Alnis Muļķis (Roberts Gobziņš) pret Mazo Muļķu brīvo garu – mēru Madi Medni (Andris Freidenfelds).

Vai Madim ir tikpat kolorīta, pļāpīga un atbalstoša palīdze, kā Jolanda (Jolanda Suvorova)? Un kurš no mēriem labāk pārvalda savu valstību un tajā mītošos iedzīvotājus?

Iemīļotais Lielo Muļķu puišu trio – Garais (Kristaps Strūbergs), Egīls (Pauls Iklāvs) un Rainītis (Edgars Bāliņš) – pret Mazo Muļķu meiteņu svaigo trio: Elīnu (Beāte Bērziņa jeb Beta Beidz), Anju (Jana Bruka jeb Yana Bruk) un Ļenku (Elīna Pakalne – puse no "Latvian Sisters").
Kurš šosezon pierādīs savu pārākumu un iekaros skatītāju lielākās simpātijas un atbalstu? Vai tā tiešām var būt, ka Lielo un Mazo Muļķu starpā nekad un nekādā situācijā neuzdzirksteļo kādas romantiskākas jūtas? Un kā gan attīstīsies situācija ar Garā bijušajām Keitiju (Elīna Bojarkina) un Laimu (Aminata Grieta Diarra)?

Atbildes uz visiem šiem jautājumiem fani uzzinās jau drīz – labākajās "Lielo Muļķu" tradīcijās seriāla jaunā sezona pie skatītājiem nonāks nākamajā dienā pēc Līgo nakts – jau 24. jūnija Jāņu rītā.

Tas būs vērojams turpat, kur joprojām pieejama pirmā sezona – "Shortcut" lietotnē, kas pieejama arī "Helio iTV".

Savukārt pēc skatītāju pieprasījuma "Lielos Muļķus" ieraudzīt arī televīzijas kanālā, 3. un 4. jūlijā plkst. 21.00 ekskluzīvs pārsteigums sarūpēts TV skatītājiem – kanālā "360TV" būs iespēja noskatīties 2020. gada labākā seriāla pirmo sezonu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!