Foto: DELFI

Svētdienas, 8. februāra, vakarā Latvijas Televīzijas skatītājiem bija iespēja sekot līdzi muzikālā konkursa Supernova 2015 otrajai tiešraidei, kurā izšķīrās otrā desmitnieka liktenis.

To, kurš no otrās tiešraides dalībniekiem ir tiesīgs pievienoties iepriekšējās tiešraides veiksminiekiem, lēma žūrija, kurā darbojas vokālā konsultante Ieva Kerēvica, grupas Prāta vētra dalībnieks un viens no šova producentiem Kaspars Roga, dziedātājs Dons un mūzikas producents Guntars Račs, un skatītāji. 

Skatītāju vērtējuma līderi bija Markus Riva ar dziesmu Take Me Down un Aminata ar kompozīciju Love Injected. Žūrija, kuras vērtējums par pirmajām divām vietām jau atkal sakrita ar skatītāju balsojumu, pusfinālā ļāva iekļūt Rihardam Bērziņam ar dziesmu Your Eyes un grupai Euphony ar Andra Kiviča sarakstīto Home

Jau vēstīts, ka pirmajā tiešraidē skatītāji cīņu ļāva turpināt neparastajai dziedātājai MNTHA ar dziesmu Nefelibata un apvienībai ElektroFolk ar dziesmu Sundance, bet žūrija tālāk virzīja Antru Stafecku ar dziesmu It's The Night un grupu Framest ar dziesmu Ziemā.

Jau svētdien, 15. februārī, norisināsies šova pusfināls. Tajā no astoņiem dalībniekiem tālākajai cīņai kvalificēsies vairs tikai četri izpildītāji, kuri 22. februārī cīnīsies par skatītāju simpātijām Supernova 2015 finālā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!