Foto: Publicitātes foto

Ceturtdienas, 24. oktobra, vakarā noslēdzās TV kulinārijas šova Gandrīz ideālas vakariņas šīs nedēļas raidījumu cikls – lai gan šovā piedalījās četri spilgti dažādu profesiju pārstāvji, vislielāko uzmanību piesaistīja miljonāra Viļņa Vītoliņa meita, fotogrāfe Karlīna Vītoliņa (attēlā centrā).

Nedēļas cikla noslēguma raidījumā raibā kompānija - etiķetes eksperte Aija Strautmane, producents Juris Millers un fotogrāfe Karlīna - devās viesos pie horeogrāfa Agra Daņiļeviča, kurš ciemiņus uzņēma savā mājā Putni Lēdurgas mežmalā.

Horeogrāfs, kurš pats nekautrējās atzīt, ka viņam patīk kārtīgi paēst, arī savus viesus bija nolēmis brangi pabarot - galdā tika celtas zivis, gaļa, aknas, sātīga zupa, cepti āboli ar saldējumu un citi gardumi.

Viesi Daņiļēviča ēdienus slavēja, lai gan Millers ik pa brīdim izrādīja nepatiku, ka jāēd tieši tās lietas, kas viņam negaršo - jau visu nedēļu producents bija klāstījis, ka viņam pie dūšas neiet zivis un sēnes, bet tagad atklājās, ka arī speķītis jau no bērnu dienām Milleram ir aizliegto ēdienu sarakstā.

Protams, arī ceturtdienas pārraidē skatītāji ar vislielāko interesi sekoja līdzi tam, ar ko pārsteigs kolorītākā šīs nedēļas dalībniece Karlīna - iesākumā viņa apgāza vīna glāzi, bet lielākais pārsteigums vēl tikai sekoja.

Kamēr Millers un Strautmane laiku kavēja saviesīgās sarunās un gaidīja saimnieka sarūpētos gardumus, māksliniece nez no kurienes bija izvilkusi nagu lakas pudelīti un pie galda sāka skaistumkopšanas procedūru.

Tas pārsteidza gan daudz pieredzējušo etiķetes eksperti, kuru meitenes rīcība padarīja gluži vai mēmu, bet Millers sūkstījās, ka smaka no nagu lakas pudelītes viņu gandrīz novedusi līdz ģībonim.

Vakariņu šovs gan beidzās bez ģīboņiem - visaugstāko punktu skaitu bija saņēmis runātīgais producents, kurš laimes ratā vinnēja sulu spiedi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!