Foto: DELFI

Šonedēļ TV3 raidījuma Gandrīz ideālas vakariņas viesojas pie dažādu profesiju pārstāvjiem - frizieres Kristīnes Siliņas, ceļojumu blogeres Sanitas Indrikas, rokera Frīda, producenta Oskara Šļakotas, bet otrdienas vakarā viesi devās ciemos pie modes blogera Denisa Ševeļova (attēlā centrā), kurš vairākkārt atkārtoja, ka šajā šovā vēlas uzvarēt.

Jau pirmajā raidījumā viens no šīs nedēļas Ideālo vakariņu cikla viesiem - rokeris Frīdis - pauda neizpratni par Denisa nodarbošanos un neslēpa, ka līdz šim neko par tādu modes blogeri nav dzirdējis.

Tiesa, arī Deniss par Frīdi neko nebija dzirdējis, pieļaujot, ka abu darbību mērķauditorijas ļoti atšķiras, kas arī ir iemesls, kāpēc abi viens par otru neko nezina.

"Kas ir blogeris? Tas ir tas, kurš cilvēkos praktiski nerādās, bet lielāko daļu dzīves pavada internetā un tur kaut ko raksta, ja?

Šitie mājās sēdētāji, kas nevar iziet sabiedrībā un atklāti pateikt savas domas, man nepatīk. Tā ir nopietna kategorija, pret kuru man ir stipras antipātijas," pirms viesošanās pie puiša savu attieksmi pauda Frīdis un kritizēja arī Denisa manieres.

Arī pats otrdienas namatēvs izteica bažas, ka pārējie viesi domās, ka viņš ir "tirliņš", bet Frīdis, skaidrojot savu attieksmi pret modes blogeri, atzina, ka viņš vienkārši ir kautrīgs puisis, kuram nav ko teikt un kurš raksta tikai internetā.

Tiesa, Frīda kritiskā attieksme Denisu iesākumā daudz nemulsināja un pie vakariņu gatavošanas viņš ķērās apņēmīgi.

"Maniem viesiem īpašas kulināras gaumes nav, tāpēc mēģināšu viņus pārsteigt ar smalko virtuvi," jau iepērkoties teica Deniss, bet Frīdis pēc šī paziņojuma izteica bažas, vai tas nāks par labu viņa vēderam.

Saviem viesiem Deniss galdā cēla dārzeņu zupu ar pangasijas fileju, kroketes no zaļajām lēcām un kartupeļiem, gaļu ar piedevām, kā arī no jogurta pagatavotu zemeņu saldējumu un cepumu kūciņas, kuras pašiem viesiem bija jāapglezno.

Ēdiena gatavošanas laikā blogeris sniedza arī nelielu ieskatu sava dzīvesveida un diētas noteikumos, par ko atkal izpelnījās nelielu izsmieklu no Frīda, kurš viņam ieteica lielā vējā bez diviem ķieģeļiem kabatā no mājas ārā neiet, jo ar tādu dzīvesveidu viņu var arī aizpūst pa gaisu.

Īsi pēc viesu ierašanās no liela satraukuma Denisam no rokām izslīdēja šampanieša pudele, kas viesos izraisīja neviltotus sajūsmas saucienus un smieklus, bet pats namatēvs neapmulsa un pat pauda gandarījumu par notikušo, jo tas mazināja spriedzi pagaidām svešo cilvēku vidū.

"Tas bija sods par manu snobismu," pēc neveiksmes, sirsnīgi smejoties, atzina Ševeļovs, kurš pirms tam bija lielījies ar smalko šampanieti, bet vakars izvērtās gluži citādi, kā plānots - viesiem namatēvu izdevās nokaitināt.

Frīdis Denisu vakariņu laikā provocēja, pajautājot, vai pie galda drīkst atraugāties, bet pēc šī jautājuma Deniss aizkulisēs rokeri nodevēja par brutālu vīrieti un nokaunināja viņu, ka šādas sarunas pie galda nav pieņemamas.

Vēlāk ugunij ogles piemeta arī pārējie viesi, skaļi smejoties, kritizējot ēdienus un pieprasot dažādus dzērienus, un Deniss viesiem aizrādīja, ka viņi prasa pārāk daudz un sāk jau izvēlēties, kam būtu jābūt galdā, kas, viesojoties svešā namā, ir nepieņamami.

Tāpat Denisu izbrīnīja viesu vēlme nepārtraukti lietot alkoholiskus dzērienus. "Man vajadzēja viņus aizvest uz bāru, iedot čipsus ar majonēzi un dzērienus pa brīvu, tad viņiem būtu ideālas vakariņas. Viņi ir ļauni viesi," vērtēja Deniss, bet viesi norādīja, ka viņi tikai jokojas, bet puisis visu uzverot nopietni.

Viesi namatēvu turpināja izsmiet arī vakara turpinājumā, kad galdā cēla steiku, kas bija ļoti sīksts un praktiski nesakošļājams. Pēc daudzajiem viesu aizrādījumiem Deniss saniknojās un aizkulisēs ieteica vienai no viešņām "klusēt un rīt".

"Es nesaprotu, kāpēc jau otru vakaru runa iet ap un par alkoholu. Man šķiet, ka tās nav gandrīz ideālas vakariņas, bet gandrīz anonīmu alkoholiķu sapulce," paziņoja Deniss pēc tam, kad viesi pieprasīja viskiju.

"Es parasti, ejot ciemos, neko nepieprasu. What the fuck?" raidījuma aizkulisēs uz piekasīgajiem viesiem niknojās Deniss un aiz dusmām atteicās izdekorēt saldējumu.

Vakara beigās Deniss rezumēja, ka ciemiņi šoreiz nav izrādījuši namatēvam pietiekami daudz cieņas, pieprasot dzērienus un pat šantažējot viņu, bet arī viesi par vakaru lielā sajūsmā nebija - kopvērtējumā puisis saņēma nieka 25 punktus, bet zemāko vērtējumu deva Frīdis, kurš Denisam piešķīra tikai trīs punktus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!