Foto: Publicitātes foto

TV3 šova Dejo ar zvaigzni otrās vietas ieguvējs aktieris Gints Grāvelis (attēlā otrais no kreisās) atzīstas, ka pēc šova noslēguma izjūt atvieglojumu, jo vairs nav pēc darba jāsteidz uz treniņiem, taču aktieri mazliet samulsinājusi milzīgā popularitāte, ko viņam devis šis projekts.

"Lielāko cīņu, piedaloties šovā, esmu izcīnījis pats ar sevi, par ko paldies manai "učenītei". Pēc fināla iestājies atvieglojums un miers. Dalība tajā bija fiziski un emocionāli nogurdinoša, jo šova laikā mans darbs teātrī neapstājās - tūlīt pat jau atkal gaidāma jauna pirmizrāde.

Patīkama sajūta, ka tagad vairs pēc izrādes nav jāvelk treniņtērps un jādodas dejot," sarunā ar DELFI Izklaidi emocijas pēc Dejo ar zvaigzni noslēguma atklāj Grāvelis, kurš šovā startēja kopā ar Lieni Taranu.

Aktieris smejoties atklāj, ka pirmajā treniņu trakumā no lielās slodzes ātri vien zaudējis piecus kilogramus. "Taču teikšu atklāti - šova laikā necentos sevi ierobežot ēdiena ziņā. Papildus enerģija bija ļoti vajadzīga, tāpēc daudz ēdu saldumus, un divi kilogrami drīz atnāca atpakaļ," atklāj Grāvelis.

Viņu nedaudz samulsinājis pēkšņais popularitātes pieaugums šova sakarā. "Zināju, ka skatīsies daudzi, bet izrādās, ka šovu redzējuši pilnīgi visi! Uzmanība ir milzonīga!

Katru reizi kā izeju uz ielas, tieku aicināts pozēt selfijos, saņemu jautājumus par to "kā man iet", citi vienkārši aiz muguras sačukstas. Es rēķinājos, ka pēc šova mani atpazīs, bet popularitāte sanāca vairāk, kā cerēts.

Taču pēc mēneša jau beigsies teātra sezona, tad izbraukšu no Rīgas, ceru, ka pa to laiku tas viss noplaks," smejas aktieris.

Šova laikā tapa zināma arī kāda aktiera privātās dzīves nianse - paputējušas viņa attiecības ar dēliņa māti dziedātāju Rudīti Būmani. Lai gan tas varētu būt vēl viens iemesls sasparoties aktiera atbalstītājām, dāmas, izrādot uzmanību, ievēro robežas.

"Pagaidām vēl man nav izteikts bildinājums," joko Grāvelis. 
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!