Foto: Publicitātes foto

Lai gan šova Saimnieks meklē sievu māksliniekam Ģirtam Brumsonam (attēlā) būtu visas tiesības nožēlot dalību mīlas spēlē, kas viņu noveda pie postošām attiecībām ar Gundu Jandavu, Ģirts šova izskaņā ir pilns pozitīvisma. Viņš jau labu laiku ir jaunās attiecībās, un notikumi ar Gundu sen aizmirsti.

"Visu esmu jau sen pārdzīvojis un aizmirsis, nekādas nožēlas man nav. Patiesībā notikumi saimnieku šovā man šķiet jau kā tāla pagātne - tas tika filmēts pirms vairāk kā mēneša.

Šajā laikā esmu jau saticis citu meiteni un izveidojis jaunas attiecības," DELFI Izklaidei laikā, kad ekrānā vēl tikai virmoja viņa un Gundas konflikts, jau pastāstīja pats Brumsons.

Arī šova noslēguma sērija tikai apstiprināja Ģirta sacīto. Saimnieks uz skandalozo sakaru ar Gundu atskatījās bez emocijām. Mākslinieks noslēdzošajā sērijā atrādīja Sipeniecei paša uzgleznoto Gundas portretu un atklāja, ka darbs, kas bija iecerēts kā kāzu pārsteigums, nu viņā neraisa nekādas emocijas.

Ģirts uz šovā pieredzēto atskatījās ar smaidu un uzsvēra, ka trakais piedzīvojums galu galā izvērties pozitīvi. Pēc nelāgās pieredzes ar Gundu puisis sastapis citu meiteni. Mākslinieks par jaunajām attiecībām runā visai izvairīgi, taču var atklāt, ka viņa jaunā draudzene ir no Latgales un 21 gadu veca.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!