Foto: Publicitātes foto

Jūlija sākumā YouTube video krātuvē ievietota filmiņa Dvēseļu okeāns, kurā galvenās lomas uzticētas tādiem plašu atpazīstamību iemantojušiem aktieriem kā Ģirts Ķesteris (attēlā no kreisās) un Mārtiņš Vilsons.

Kā vēstīts video aprakstā, Dvēseļu okeāns ir eksperimentāla filma par ceļotājiem, kurus citplanētiešu kuģis aiznesis uz nezināmu planētu kosmosā, kas līdzinās Zemei.

"Kolonisti dzīvo saskaņā ar vidi un zinātnes destruktīvo iezīmi caur pārējo tēlu mijiedarbību un mentālo komunikāciju kosmosā. Cilvēks dodas dzīves ceļā un meklē jēgu savā eksistenciālismā, un māte daba spēj rast mieru vētrainajā dzīves ritumā un veicināt ciešāku kontaktu ar matēriju," filmu piesaka tās veidotāji.

Elizabetes Lindemannes režisētā filma balstīta uz Žila Verna romāna Noslēpumu sala un Raiņa Dievs un velns motīviem, bet kopā ar Ķesteri un Vilsonu kosmosa ceļotāju pulciņā darbojas arī Jāzeps Andžāns.

Tāpat filmā lomiņas uzticētas Evai Ikauniecei, Evijai Mednei, Jānim Siliņam un Ērikam Rubezim, bet operatora pienākumus pildījis Zigmunds Ziemelis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!