Foto: Publicitātes foto

Tuvojoties gadu mijai, lielas izmaiņas norisinās arī pašmāju televīzijās – pieredzes bagāti raidījumu vadītāji dažādu iemeslu dēļ savas ierastās darba vietas pamet, lai ļautos jauniem izaicinājumiem, un starp viņiem ir arī LNT "seja" Ģirts Timrots.

"900 sekundēs es strādāšu vēl tikai līdz pasaules galam, ko daudzi vēl joprojām sola 21. decembrī," žurnālam Privātā Dzīve apstiprinājis Timrots, kurš LNT rīta raidījuma 900 sekundes vadītāja pienākumus kopā ar savu partneri Kristīni Garklāvu (abi attēlā) pildījis jau septiņus gadus.

"Šobrīd visos televīzijas kanālos sākusies tāda diezgan masveidīga kustība. Man vēl jāsagaida šādi tādi akcepti - līdz ar to vietu, kur būšu redzams turpmāk, varēšu atklāt mazliet vēlāk," savus nākotnes plānus izvairīgi komentēja Timrots.

DELFI Izklaide jau vēstīja, ka decembrī aiziešanu no Latvijas Televīzijas apstiprināja ilggadējais Panorāmas vadītājs Arnis Krauze, kurš gan pagaidām nav atklājis, kurā medijā viņš turpinās veidot savu karjeru.

Tāpat Latvijas Televīziju pametis Ziņu dienesta un raidījuma 100. panta preses klubs vadītājs Dzintris Kolāts. Tiesa, lēmumu par aiziešanu viņš pieņēmis personīgu problēmu dēļ - savus pienākumus Kolāts nav spējis turpināt pildīt alkohola atkarības dēļ.

Kā vēsta izdevums Privātā Dzīvē, nākamajā gadā no televizoru ekrāniem pazudīs arī kanālā LTV7 demonstrētais dzīvesstila raidījums Krējums... saldais, no LTV1 programmas pazudīs Egila Zariņa vadītais raidījums Jauna nedēļa, un tāpat pagaidām nav zināms, vai pēc gadu mijas pie skatītājiem atgriezīsies pievilcīgās Lienes Tomsones vadītais šovs Lapsa virtuvē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!