Foto: Privātais arhīvs

Aizvadītajās brīvdienās Krievijas televīzijā tika dots starts jaunam dziedāšanas šovam "Ну-ка все вместе", kura žūrijā pamanījušās nokļūt arī divas pašmāju skatuves mākslinieces – Liene Greifāne un Liene Ušakova, kura pazīstama arī kā Seksīgā Lee.

Šova dalībnieki savu talantu un spējas demonstrē 100 cilvēkiem, kuri saistīti ar mūziku. Kuplo žūrijas pulku vada populārais dziedātājs Sergejs Lazarevs.

Starp žūrijas pārstāvjiem ir dziedātāji, komponisti, producenti, mūzikas skolotāji, vokālie pedagogi, mūzikas blogeri un ļaudis, kas vienkārši prot skaisti dziedāt. Simts vērtētāju vidū gozējas arī abas Lienes no Latvijas.

Katrā raidījumā žūrijas priekšā stāsies desmit censoņi, kuru uzdevums būs panākt, lai pēc iespējas vairāk vērtētāju pieceļas kājās un pievienojas viņa dziedājumam. Jo vairāk žūrijas pārstāvju iesaistās, jo lielāks punktu skaits tiek nopelnīts. Šova galvenā balva – kauss un miljons rubļu.

Pagājušajās brīvdienās spilgti startēja šova pirmā sērija, kurā "100 gudro galvu" vidū ar atraktīvām kustībām un dziedājumu izcēlās abas latviešu Lienes, ne vienu reizi vien parādoties ekrānos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!