Foto: Publicitātes foto

Pirmdien, 29. oktobrī, TV3 skatītāju vērtējumam tika nodots kārtējais šova Gandrīz ideālas vakariņas raidījumu cikls, kurā šonedēļ piedalās vairāki sabiedrībā atpazīstami cilvēki.

Šajā nedēļā raidījuma skatītāji varēs viesoties pie grupas Prāta vētra mūziķa Jāņa Jubalta, stila ekspertes Gundegas Skudriņas, modeles Ilzes Pūgas un acu ārsta Fēliksa Lūkina, bet pirmajā vakarā namatēva lomā iejutās jaunais autobraucējs Haralds Šlēgelmilhs.

Jau raidījuma sākumā Haralds brīdināja, ka viņš viesus uzņems savu vecāku mājās, kur mobilajiem telefoniem nav zonas un nedarbojas internets.

Par šo faktu īpaši sajūsminājās Jubalts, kurš gari un plaši apcerēja sabiedrības kaitinošos telefonu lietošanas ieradumus kopīgu maltīšu laikā un izteica cerību, ka nākotnē būs vietas, kur mobilo tālruņu lietošana vispār būs aizliegta.

Jaunais puisis saviem viesiem galdā cēla atsvaidzinošus salātus Zaļā gaisma ar kazenēm un meloni, pamatēdienā viņš viesiem piedāvāja piemājas ūdeņos ķertu un pagalmā kūpinātu foreli, bet desertā viesi tika cienāti ar rupjmaizes kārtojumu Finišs.

Maltītes gatavošanas laikā, kurā puisim talkā nāca arī māsa Nellija un tētis, Haralds atklāja, ka viņš ir pārtraucis gaļas lietošanu uzturā, un domā, ka nekad mūžā to neatsāks. Tāpat sportists neslēpa, ka viņam ir fobija no ēdiena ar konservantiem, tāpēc viņš saviem viesiem piedāvāja maksimāli dabīgu maltīti.

Kā jau viesi bija prognozējuši, Haralds ciemiņiem bija sarūpējis ar auto saistītu izklaidi - iesākumā viņš savus ciemiņus pa ātruma trasi izvizināja pats, bet pēc tam ļāva pārējiem dalībniekiem pašiem sēsties pie stūres. 

Šī izklaide īpaši sabiedēja daiļā dzimuma pārstāves - Skudriņa pirms sēšanās mašīnā vairākkārt uzsvēra, ka ir trīs bērnu māmiņa, tāpēc Haralds šo dāmu izvizināja prātīgākā tempā. Modele Ilze pēc izkāpšanas no auto bija gluži vai zaudējusi valodu, bet Jubalts pēc brauciena atzina, ka no auto izkāpis viegli uzbudināts.

Pēc gardās maltītes, kuru vienbalsīgi slavēja visi ciemiņi, raidījuma dalībnieki vērtēja Haralda sarūpēto vakaru, piešķirot viņam gandrīz maksimālo punktu skaitu - jaunais sportists saņēma 38 balles.

Galerijā: neliels ieskats šīs nedēļas Gandrīz ideālas vakariņas dalībnieku piedzīvojumos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!