Ceturtdienas, 8. novembra, vakarā, TV3 kulinārijas šova Gandrīz ideālas vakariņas šīs nedēļas raidījumu cikla dalībnieki devās viesos pie Latvijā ražotu galda spēļu izplatītājas Laumas Cālīte (attēlā) uz viņas māju Pierīgā, Turkalnē.

Laumu vērīgākie televīzijas skatītāji jau pamanījuši Latvijas Televīzijas realitātes šovā Lauku sēta, bet kopš dalības cīņā par traktoru viņa paguvusi no Meijas kļūt par Cālīti.

Uzkodās Lauma saviem viesiem piedāvāja apaļmaizītes ar mistisko nosaukumu NLO - nelidojošs, bet ļoti opetelīgs, pamatēdienā galdā tika celtas Anomālās zonas atombumbas, bet saldajā Lauma pasniedza desertu Tektonisko plātņu šķidrums.

Viesus ēdienu nosaukumu izvēle ne pa jokam izbrīnīja, bet Lauma paskaidroja, ka viņai kaimiņos dzīvo fiziķis, kurš atklājis, ka vieta atrodas uz tektoniskajām plātnēm, kas kustas, tāpēc šī uzskatāma par anomālo zonu.

Arī Lauma kopā ar savu laulāto draugu Dzintaru novērojuši dažādas dīvainas parādības, piemēram, nesen skurstenī iespēris zibens, ko Lauma viesiem minēja kā īpaši neparastu notikumu.

Īpaši hiperaktīvs šajā vakarā bija Giriks, kurš mudināja citus vīriešus teikt tostus, bet tad, kad dzejnieks Emīls Buiķis ķērās pie tosta teikšanas, viņš Emīlu vairākkārt pārtrauca, bet pēc tam sakliedza uz viņu par nepareizu šņabja liešanu.

Girika bravūrība Emīlu nedaudz sakaitināja, un viņš par lielo mutes brūķēšanu Girikam pielēja lielo vīna glāzi ar šņabi, bet vēlāk atzina, ka Giriks šovakar bija ”ekstrēmi runātīgs", kam piekrita arī visi pārējie dalībnieki.

Kā izklaide viesiem bija sarūpēta novusa spēle - Ginta un Emīls spēlēja pret Ēriku un Giriku, kuram šī spēle ne visai gāja pie sirds, turklāt spēles laikā radās neliels konflikts ar Ingu, kuru viņš nodēvēja nevis par sievieti, bet monstru, kas visu var un visu māk.

Par savu vakaru Lauma saņēma 37 punktus, bet piektdien atraktīvais bariņš dosies ciemos pie Emīla, kad arī tiks noskaidrots šīs nedēļas šova uzvarētājs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!