Foto: Publicitātes foto

TV3 iknedēļas kulinārā sacensība Gandrīz ideālas vakariņas sākusies neparasti spraigi – jau pirmajā tikšanās reizē kolorītā kompānija pamanījās saplēsties sēņu nazīša dēļ, un viena no vakariņu viešņām godīgi atklāja, ka saimnieces galdā celtais ēdiens viņai šķitis pretīgs.

Kārtējā Gandrīz ideālo vakariņu cīņā šoreiz tiekas stiliste un friziere Sanita, grāmatu iesējēja Lāsma (attēlā), uzņēmēja Linda, biškopis Armands un uzņēmējs Andris. Kā pirmā viesus uzņēma Sanita.

Viņas šova konkurente Lāsma ciemos devās jau ar aizdomām - dāma pasmējās, uzzinot, ka Sanitas dzīvoklis veidots zili zaļos toņos, bet, ienākot mājās, nosmīnēja, ka uzreiz nav redzami pašdarinātie abažūri, ar kuriem saimniece iepriekš palepojās.

Lāsmas ļaunie prieciņi turpinājās ar uzkodām, kurās Sanita pasniedza mini kartupeļu pankūciņas ar īpašu, no jūras veltēm veidotu garnējumu. ”Mazas pankūciņas? Jā, iespaidīgi," ironizēja Lāsma, piebilstot, ka parasti jau cilvēki kartupeļu pankūkas bauda ar krējumu.

Otrā ēdiena paskats pilnībā satrieca Lāsmu - sieviete atzina, ka pati jau nu būtu kartupeļu biezputru uz šķīvja smalkāk salikusi, bet Sanitas ķirbju biezeni novērtēja kā pie kartupeļiem pielietu zupu.

Tas, ka ar gaļas tīteni izskata ziņā viss bija kārtībā, Lāsmu darīja aizdomīgu, tāpēc viņa painteresējās, vai sēnes, ar ko pildīts tītenis, saimniece lasījusi pati, un vai viņai vispār ir kāda nojausma par to, kā atšķirt ēdamās sēnes no indīgajām.

Uz to Sanita atbildēja, ka esot liela sēņotāja un palepojās ar to, ka viņai esot savs veiksmes nazītis, dodot jaunu ņirgāšanās iemeslu Lāsmai.

Grāmatu iesējēja sāka smieties par to, ka Sanitas pieķeršanās nazītim esot pilnīgs bērnudārza līmenis un nevainīgi iesāktā saruna par sēņošanu pārauga niknā diskusijā, kurā Lāsma spītīgi turējās pie viedokļa, ka cilvēkiem, kuri pieķeras lietām, dzīvē acīmredzot vienkārši nav nekā prātīgāka, ko darīt.

Otro ēdienu Lāsma neapēda, atzīstoties, ka viņai neesot garšojis, bet ķirbju biezeni gluži vienkārši nodēvējot par pretīgu. ”Tas nav ēdiens," biezeni raksturoja niķīgā lēdija.

Vienīgais, kas spēja atmaidzināt Lāsmas sirdi, bija izklaidējošā sadaļā sagatavotā LienesCandy uzstāšanās un tai sekojošā jautrā spēle ar frizūru maiņu. Tomēr arī saldajā pasniegto ābolmaizi ar vaniļas mērci grāmatu sējēja izbrāķēja.

Godīgi atzinusies, ka viņai šie ēdieni nelikās forši, taču atzīme esot par izklaidi, Lāsma lika Sanitai septiņnieku tāpat kā Linda. Kungi gan bija daudz dāsnāki vērtējumā - Andris lika Sanitai devītnieku, bet Armands novērtēja ar maksimālo atzīmi.

Nākamās vakariņas notiks pie biškopja Armanda, un, kā liek nojaust šova veidotāji, īstais konflikts Ideālajās vakariņās vēl ir tikai sākuma posmā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!