Foto: Publicitātes foto

Par vienu no apspriestākajiem šova Dejo ar zvaigzni pāriem kļuvis skandalozais fotogrāfs un nesen par seksa ekspertu kļuvušais Aleksandrs Sokolovs un viņa partnere Marta Kalēja (abi attēlā), bet tagad pāra dalība šovā apdraudēta.

Pēc otrā šova raidījuma Sokolovs pārsteidzis savus sekotājus, Facebook tīklā publicējot kārtējo "grēksūdzi" - tajā viņš atklāj, ka ar Martu jau kopš šova sākuma viņam bijušas īpašas attiecības un dejotāja viņu apbūrusi jau pirmajā tikšanās reizē.

Lai gan abu komunikācija neesot uzskatāma par harmonisku un viņi bieži strīdoties, dejojot un izjūtos fizisku kontaktu ar savu partneri, pār Sokolovu nākusi pavisam briesmīga atklāsme - viņš Martu iekāro.

"Tas ir drausmīgi. Es nevaru teikt, ka mēs bijām ļoti harmonisks pāris. Martai vienmēr ļoti nepatika mana nodarbošanās - tas, ka esmu tik cieši saistīts ar cilvēku intīmāko pasauli. Es dažreiz nevarēju atteikties no jociņiem - viņu tie ļoti besīja. Martai nepatika, ka es viņas klātbūtnē nekautrējos runāt ar citiem cilvēkiem par savu darbu. Bet man nepatika, ka viņai tas viss nepatika. Mēs pat strīdējāmies dažreiz.

Pēdējās nedēļās es sāku saprast šausmīgu faktu. Kad es pieskaros Martai, mans pulss paātrinās. Nē... Notika sliktākais, kas varēja būt. Man parādījās kaut kādas jūtas pret viņu. Marta to sajuta un vēl vairāk distancējās no manis. Es viņai nepatiku, un fakts, ka es skatos uz viņu ne tikai kā uz deju partneri, vēl vairāk pastiprināja Martas negatīvo attieksmi," skaidro Sokolovs.

"Es vairs pilnīgi nevarēju dejot ar viņu. Es sāku izteikti just, cik ļoti nepatīku Martai. Mums parādījās daudz nesaskaņu. Tādos apstākļos nevar turpināt. Es nezinu, ko darīt. Visiem asaras," situāciju raksturo fotogrāfs.

Pārim jau bijusi gara saruna ar šova organizatoriem, arī ar Martu abi mēģinājuši situāciju atrisināt, bet pagaidām tas nav izdevies, un Sokolovs pieļauj, ka viņiem šovs ir beidzies.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!