Foto: Publicitātes foto

8. oktobrī pie kanāla TV3 skatītājiem nonāks vērienīgākais ekstrēmo pārvērtību šovs Latvijā "Operācija: Jauna dzīve". Iepazīsties ar visiem 18 drosminiekiem, kuri sākumā cīnīsies par iespēju šos labumus saņemt.

Šova pirmo sešu raidījumu garumā iepazīsim astoņpadsmit pretendentus uz sapņu piepildījumu.

Lai nokļūtu starp sešiem laimīgajiem, kuri iegūs iespēju piedzīvot pārvērtības, dalībnieki piedalīsies fiziskos un emocionālos pārbaudījumos, cenšoties pierādīt, ka tieši viņi ir gatavi spert soli pretim jaunai dzīvei.

"Delfi" jau vēstīja, ka interese par šo TV projektu bija milzīga: pavasarī vairāki simti ar savu izskatu neapmierinātu cilvēku pulcējās kādā Rīgas viesnīcā uz pirmo atlasi.

Nu TV projekta autori izvēlējušies 18 dalībniekus, kuri cīnīsies par iespēju pārveidot sevi ārēji. (Attēlos un aprakstos dalībnieki sarindoti no kreisās uz labo pusi.)

Foto: Publicitātes foto

Karīnai ir 33 gadi un viņa ir mamma kuplam bērnu pulciņam. Jaunā sieviete savas astoņas atvases ir vienmēr turējusi pirmajā vietā, aizmirstot parūpēties par sevi. Viņa beidzot vēlas piepildīt savu sapni par konditoreju un kļūt par skaistu sievieti, kuru vairs aiz muguras neaprunā, ka viņa jau atkal ir stāvoklī. Jauna dzīve ir Karīnas lielākais sapnis.

Jolanta jaunībā bija īsta skaistule, kurai uzmanības no pretējā dzimuma netrūka. Gadiem ejot pārliecība par sevi ir zudusi un sieviete vairs nejūtas pārliecināta par sevi. Šobrīd rūpējoties par saviem vienīgajiem vīriešiem dzīvē – diviem dēliem – Jolanta vēlas justies skaista un pieņemt sevi.

Traģiskie pagātnes notikumi ir mainījuši Baibas dzīvi pilnībā. Divas smagas avārijas atstājušas nepatīkamas pēdas uz Baibas ādas un veselību kopumā. Rētas, kuras Baiba redz katru dienu, atgādina viņai par pagātni, tāpēc jaunā sieviete emocionāli nespēj tikt pāri neveiksmēm. Viņas sapnis ir beidzot paskatīties uz sevi spogulī un noticēt savam skaistumam.

Foto: Publicitātes foto

Renārs savu jauno dzīvi uzsāka jau pirms vairākiem gadiem. Vīrietis ir nometis gandrīz 50kg liekā svara un pierādījis, ka ir spējīgs mainīties – tomēr viņa ķermenis nespēja šīm izmaiņām pielāgoties, izveidojot krietnu daudzumu liekās ādas. Bez ārstu palīdzības Renārs pretī savam mērķim nespēj doties. Būt skaistam blakus savai otrai pusītei ir viņa sapnis un tikai tad, kad viņš to sasniegs, Renārs sola apprecēties.

Atraktīvā un drosmīgā Jūlija šķiet neapturama, bet tā viņa slēpj nedrošību. Šī nav pirmā reize, kad sieviete vēršas pie plastikas ķirurgiem. Diemžēl līdzšinējā pieredze bijusi neveiksmīga: Jūlija operācijas rezultātā pazaudēja ne tikai krūšu formu, bet arī pašpārliecinātību. Sapnis par blogošanu, Jūlijasprāt, iet roku rokā ar ārējo skaistumu, tāpēc jaunā sieviete ir gatava uz visu, lai piepildītu sapni un iekļūtu šova finālā.

Ervīns blakus savai skaistajai un slaidajai sievai vairs nejūtas pilnvērtīgs. Jaunais vīrietis, kurš agrāk bija sportisks, skaists un elegants, bildēs sevi vairs nepazīst. Ģimene prasa daudz spēka, bet Ervīna lielākais sapnis ir beidzot būt labam piemēram saviem bērniem un neslēpties no fotokamerām.

Foto: Publicitātes foto

    Leilu dzīve nav lutinājusi. Smags liktenis, traumatiski piedzīvojumi, seksuāla vardarbība, neveiksmīgas izvēles – tā ir jaunās sievietes ikdiena. Aizbēgusi no savām problēmām uz Šveici, kur ar vīru itāli audzina bērnus, Leila beidzot ir atgriezusies, lai paskatītos patiesībai acīs, aizmirstu pagātnes pāridarījumus, kļūtu drosmīga un piepildītu savus sapņus.

    Aļona ir jauna sieviete, kurai sevī nepatīk nekas. Kompleksi ir visa viņas dzīve. Aļonas zobi, viņasprāt, ir iemesls, kāpēc jauniete vēl nav apprecējusies. Ikdienā Aļona, kuras dzīslās rit ne tikai latviešu, bet arī čigānu asinis, – tās sieviete vaino savās ārējās nepilnībās, slēpjas aiz garajiem matiem un vairāk par visu vēlas iemantot skaistu smaidu.

    Ineta ir īsts saulstariņš, kaut gan viņas dzīves pieredze ir smaga. Tomēr vienmēr smaidīgā sieviete ir zaudējusi pārliecību par sevi. Lai gan Inetai ir tikai 44 gadi, dzīvesprieks un nepārtrauktā uzmanība bērniem – gan saviem, gan darbavietā satiktajiem, - ir atstājusi sekas sejā, ar kurām viņa vairs nespēj sadzīvot. Mīlestība ir tas, ko Ineta vēlas visvairāk. Lai gan ikdienā viņa to sniedz saviem dēliem un bērniem, ar kuriem strādā, viņas dzīvē kaut kas pietrūkst.

    Foto: Publicitātes foto

    Sintija ir skaista sieviete, kura savas nepilnības slēpj aiz apģērba. Sintijai pēc dzemdībām ir ne tikai izstiepies vēders, kuru ar sportu koriģēt vairs nav iespējams, bet arī krūtis ir zaudējušas formu. Jaunā sieviete nejūtas ērti, nedodas uz pludmali un viņas pašnovērtējums ir kritiski zems. Sintija beidzot vēlas būs skaista mamma savām meitiņām, kā arī iestāties augstskolā.

    Dace ir spridzeklis – turkāt viņa, neskatoties uz figurālo augumu, ir sieviete pie smagā auto stūres. Šādā vīrišķīgā darbā Dace gan jūtas pazaudējusi sievišķību. Sieviete ir gatava sekot saviem mērķiem un sapņiem, vienīgais, kas attur, esot ārējais izskats.

    Madara ir programmētāja, kura jau ir uzsākusi savas pārmaiņas – beidzot būt skaista un pilnvērtīga sieviete (Madara vēl nesen dzīvoja kā Māris, bija precējusies un audzināja bērnus). Diemžēl bez ārstu palīdzības viņa nespēj pilnībā piepildīt savu sapni. Vīrišķīgās iezīmes Madaras sejā ir neizbēgamas, tāpēc viņa ir gatava uz visu, lai pierādītu, ka tiešām pelnījusi uzvaru un iespēju uz pilnvērtīgu jaunu dzīvi.

    Foto: Publicitātes foto

    Anitu dzīve nav lutinājusi. Viņa ir mamma diviem bērniņiem ar īpašām vajadzībām, kuriem nepārtraukti vajadzīga uzmanība, tāpēc Anitai nācies aizmirst par savu izskatu. Lai gan ir jārūpējas par savām atvasēm, Anita atrod laiku strādāt arī ar citiem bērniem ar īpašām vajadzībām. Anita ir centīga, un visu, ko apņēmusies, paveic pēc labākās sirdsapziņas.

    Danēlas lielākā problēma ir viņas krūtis, kuru izmērs ir 75K. Lielo krūšu dēļ sievietei sākušās arī muguras problēmas, kā arī izveidojušās paniskas bailes no kupra, kas, spriežot pēc ārstu secinājumiem, izveidosies vecumdienās. Danēla ir skaista meitene, kuras ikdiena paiet meklējot piemērotu krūšturi un apģērbu, ar ko noslēpt mātes dabas dotumus. Krūtis Danēlai traucē gan darba meklējumos, gan saskarsmē ar vīriešiem, kuri viņā redz tikai seksapīlu un pieņem, ka dāma ar šādām aprisēm nav gudra. Danēla cieš no zema pašnovērtējuma.

    Sanita ir atraktīva un koša, bet tas ir tikai aizsegs viņas kompleksiem, kuri Sanitu ļoti nomāc. Arī sapnis par dziedāšanu ir palicis novārtā zemā pašnovērtējuma dēļ.

    Foto: Publicitātes foto

    Edgars ir īsts šovmenis! Atraktīvs un jautrs, humora pilns vīrietis, kurš šādu sevi ir radījis, lai paslēptu problēmas un lai apkārtējie nemanītu viņa raizes. Edgaram ir daudz mērķu, kurus viņš vēlas sasniegt, bet trūkst pašapziņas un iedvesmas, ko viņš meklē jau ilgu laiku. Šķībais deguns, kādu Edgars ieguvis sapinoties ar nepareiziem cilvēkiem, un citas ķermeņa nepilnības traucē Edgaram ikdienā un darba gaitās, kā arī pašapziņas veidošanā.

    Nataļja ir divu bērnu mamma. Viņas dzīve nav bijusi viegla, jo viens no bērniņiem ir ar īpašām vajadzībām: rūpes par mazo aizņem daudz laika un liek aizmirst par sevi. Nataļja ir šķietami klusa un maiga būtne, bet ne velti saka, ka klusie ūdeņi tie dziļākie. Jaunā sieviete nekad nav sūdzējusies par savām problēmām, bet nu pienācis laiks padomāt par sevi.

    Didzis ir laimīgi precējies divu bērnu tētis un īsts Liepājas rokeris. Didža jaunība bijusi traka un reibinoša burtiskā nozīmē – tajā netrūka alkohola, ballītes un brīvības. Kad pēc daudziem gadiem Didzis sapratis, ka viss aizgājis par tālu un ka nāve jau burtiski klauvē pie durvīm, vīrietis bezatbildīgo dzīves stilu atstājis aiz muguras un sācis veidot dzīvi no jauna. Auss, kas zaudēta pirms vairākiem gadiem, traucē pašapziņas veidošanā un biznesa kontaktu iedibināšanā, turklāt Didzis sapņo atkal pilnvērtīgi dzirdēt.
    Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!