Foto: Publicitātes foto

Jau oktobra izskaņā pie televīzijas skatītājiem atgriezīsies iemīļotā pašmāju šova "Lauku sēta" jaunā sezona. Šoreiz mainīts šova formāts, un dalībnieki pie darbiem ķērušies pāros.

Starp dalībniekiem ir gan māte un meita, gan kolēģi, gan māsas, bet dažus no viņiem saista arī romantiskas jūtas, un čaklie pāri rosīsies skaistā zirgu saimniecībā "Ūsiņi".

Kā vēsta telekompānijas LNT pārstāvji, šova pirmizrāde paredzēta 27. oktobra vakarā.

Ilzīte un Selīna

Foto: Publicitātes foto
Ilzīte Muižniece un Una Selīna Muižniece ir mamma un meita no Variņu pagasta, Smiltenes novadā.

Ilzīte un Una ir sportiskas, atraktīvas un ar humoru apveltītas vidzemnieces, kurām ir daudz hobiju. Vēloties pavadīt jautru un citādu vasaru, mamma un meita izlēma pieteikties šovam, un tā arī tāda izvērtās.

Una, starp citu, ir šova jaunākā dalībniece, taču tas viņas nebaida.

Jogita un Jolanta

Foto: Publicitātes foto
Jogita un Jolanta Augšpūles ir māsas no Vārkavas novada, bet šovā visi viņas sauc par Preiļu māsiņām. Kā jau varēja gaidīt, latgaļu māsas ir ar krampi. Viņas uzskata sevi par ļoti strādīgām un nevienā brīdī nepieļauj domu, ka varētu būt "Lauku sētas" sliņķes.

Lauku darbu pieredzi uzkrājušas, strādājot vecākiem piederošajā saimniecībā, un šovā redzēsim, vai tas viņām palīdzēs pārējiem dalībniekiem "ielikt kloķi".

Kristīne un Vendija

Foto: Publicitātes foto
Kristīne Belova un Vendija Luīze Švītiņa ir mamma un meita no Krimuldas novada.

Vidzemniecēm ir tuvi lauku darbi, kā arī dzīvnieku kopšana.

Mammai ir pieredze aprūpēt lopiņus, kad tie nāk pasaulē, savukārt meitai Vendijai sirdij tuvi ir zirgi un viss, kas ar tiem saistīts, tāpēc nav šaubu, ka viņa "Lauku sētā" ir nonākusi īstajā vietā.

Māris un Ausma

Foto: Publicitātes foto
Māris un Ausma Navenicki ir pāris no Jēkabpils, kuri šovā nolēmuši piedalīties, jo bērni ir pieauguši un šis ir īstais laiks ļauties piedzīvojumiem un izaicinājumiem.

Ja vairums dalībnieku ar lauku darbiem ir uz tu, tad šis pāris ir vairāk uz jūs. Pēdējo reizi ar lauku darbiem viņi nodarbojušies jaunībā, bet tas nenozīmē, ka viņi būs neprašas. Gluži pretēji – "Lauku sētā" viņi akurāti un ar prieku paveiks jebkuru darbu un nesēdēs, rokas salikuši klēpī.

Rūdolfs un Mairita

Foto: Publicitātes foto
Rūdolfs Blūms un Mairita Medne ir brālēns un māsīca. Rūdolfs ir no Baldones, bet Mairita šobrīd dzīvo Ķekavā, bet nāk no Alūksnes puses.

Rūdolfs jeb Rūdis ir ne vien sportisks, bet arī ar azartu apveltīts puisis, kurš ir stingri pārliecināts, ka jebkurš darbs ir pa spēkam. Tāpat Rūdis vienmēr zina, kā atrisināt problēmu, ja tāda radusies.

Savukārt Mairita ir vienkārša un klusa meitene no Alūksnes puses. Lai arī pēc dabas ir mierīga, tomēr brīžos, kad tiks pārbaudīta viņas pacietība, parādīs raksturiņu.

Sandis un Ieva

Foto: Publicitātes foto
Sandis Raumanis un Ieva Draveniece no Murjāņiem ir, kā paši sevi dēvē, pāris uz pusslodzi.

Sandis ir transporta pakalpojumu firmas īpašnieks, bet Ieva – mamma, kura ir radusi darīt lauku darbus. Abi uzskata, ka viņu duetā ir spēks, un, lai kādi arī būtu darbi – sieviešu vai vīriešu – tie netiks šķiroti.

Violeta un Sanita

Foto: Publicitātes foto
Violeta Stepanova un Sanita Rozenberga ir draudzenes no Aizkraukles, bet pašas sevi uzskata gandrīz vai par māsām.

Violetas vārds pašmāju TV skatītājiem komentārus neprasa – viņa piedalījusies vairākos šovos un braši cīnījās arī aizvadītajā "Lauku sētas" sezonā.

Violeta sevi uzskata par gudru, drosmīgu un skaistu sievieti. Viņa zina, ko grib no dzīves – popularitāti. Violeta nebūs meitene, kura paklusēs vai "norīs krupi", un arī šajā šova sezonā viņai patiks "uzburt drāmu", izrādīt savu skaļo balsi un parādīt sevi gan vietā, gan nevietā.

Tāda pati ir arī Violetas draudzene Sanita, kuru "Lauku sētā" dēvēs par Saņitu. Sanita ir gādīga mamma, kura vēlējās izrauties no ikdiena rutīnas, tāpēc pieteicās šovam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!